1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1128983

Sv: Djurgården - Timrå IK 2009-02-17
Jag är inte så nattsvart bekymrad som resten av forumet verkar vara. Vi fick stryk och stryk skulle vi ha. Det är the fucking elitserien och vi mötte vårens hetaste lag på bortaplan. Djurgården var bra, de har fått ordning på grejorna. Vi har precis stått upp mot FBK, HV och LHC, DIF borta är inte heller en lätt match precis. Funkar det inte så gör det inte, det betyder inte att vi är döda och begravna och inte har något i ett slutspel att göra.

Backlund tycker jag var strålande. Ett irriterande sånt där konstigt mål i ingen vinkel igen skämmer en aning. Jag ser fan inte luckan, ändå sitter den där. En centimeter mer mot stolpen resten av säsongen Backe, OK?

Utespelarna var rätt profillösa, jag har svårt att ta ut någon best of eller sämst av. Vi var OK i försvaret men kom inte loss framåt, första halvan av matchen hade vi inte en klar målchans. Jag tyckte faktiskt att tredje såg bäst ut offensivt - det var den perioden vi förlorade med 4-0... Slutet av andra och inledningen av tredje var enda sekvenserna som vi skapade tryck i anfallszon, sen fick DIF retroaktiv ketchupflaska och så var det avgjort.

Vi kommer inte att vinna alla matcher i serien, då är det bara. Vi kommer inte heller vinna allt som är kvar av serien men har ändå inget dåligt läge. Vi var uträknade av Nyströmarna på grund av vårt svåra spelschema med tio omgångar kvar, nu har vi lagt den svårare halvan med de på papperet största utmaningarna bakom oss med två segrar och en oavgjord som facit och går in i en sekvens med vad jag tycker är rakt av är lättare matcher. SAIK h, SSK b, Frö h, BIF b, LHF h. Vi tar mer än hälften av de poängen, bara lugn.


Så tycker jag det var kul att se det massiva Timråintresset i Stockholmstrakten, vi var fler Timråiter på Hovet än på länge. Några ramsor per period från oss städat sittande. Hoppas att många kommer till Södertälje på lördag också, då är det rejäl ståplats som gäller, ännu lättare att släppa loss då.

Och igen, fan att vi förlorade, jävla äckliga rattfyllo till att vara bra trots att fotbojan borde vara ivägen - men jag vet att det blir bättre och i slutet sannolikt ganska bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Timrå IK 2009-02-17
El Maco: Det är väl nästan vi som är vårens lag, eller åtminstone 2009 års bästa lag hittills. Tätt följt av DIF givetvis.

Frågan är om det inte är bättre att möta topplagen på slutet än dom där lagen som alla krigar (förutom Tälje då) om slutspelsplatser och att hålla sig kvar.

Hur som helst. Större dramatik än så här blir det nog inte.
Kommentera

Sv: Djurgården - Timrå IK 2009-02-17
El Maco: Backe är faktiskt ursäktad på fyran också då pucken styrs på Dennis klubba.

En sak som slår mig när jag ser första målet igen är att Skogs hade kunnat rädda om han inte hade bromsat framför mål. Linkan höll i så länge så att Skogs hade hunnit in bakom Backe och täckt.
Kommentera