1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581769 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1129028

Sv: Whoooohooooo! Let's empty the tank!
Det är nästan så man börjar sakna den där lallarmentaliteten som en stark majoritet på detta forum levde efter tills denna säsong. Då en sån som RockRolf blev fullkomligt lynchad för att han pratade om Timrå IK i negativa och mestadels ärliga ordalag. Jag hatade den mentaliteten då, att man aldrig skulle ifrågasätta och se någonting negativt. Men nu börjar jag fan sakna den. Folk blir fullkomligen uppgivna vid förlusten som igår, även jag till viss del. Tidigare så hade en sån som SMÅLAND dykt in och skrivit sitt 3000e inlägg av exakt samma karaktärer som alla inlägg innan, dom var fan identiska dom inläggen. Exakt lika långa och exakt samma formatering, 3000 gånger. Garrar och lall on. Jag ville strypa karln. Nu vill jag nästan ta i så pass mycket att jag vill hälsa honom välkommen tillbaks, det var längesen nu, SMÅLAND. Tryck in caps lock och kör bara.

Men vafan, kom igen, egentligen. Det hade i grund och botten varit jävligt förvånande om vi gått in och bara spelat ut DIF. Det hade gått att grisa sig till ett kryss möjligtvis, med enorma mängder tur. Det var jävligt menlöst igår, men jag tror ändå inte att vi kan dra så stora växlar av det hela. Det där grisflytet tror jag kan komma på lördag istället. Jag kan inte minnas att vi slaktat SSK någon gång nere i Tälje sen vi gick upp, och det lär det knappast bli på lördag heller. Men det kan bli en sån där knapp jävla vinst. Där vi vinner men man fortfarande får gnälla utav helvete över att vi inte vann med fyra-fem mål, dom är trots allt avhängda. Att vi sedan inte slagit dom stort där nere på evigheter är av underordnad betydelse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Whoooohooooo! Let's empty the tank!
Att analysera matchen är meningslöst eftersom allt har blivit sagt. Men några andra perspektiv på det hela jag tänkt på är:

Vi möter ett av elitseriens formstarkaste lag. Vi har dessutom jävligt svårt mot DIF där nere i hålan. Djurgårdens klack var riktigt bra igår och lyfte laget gång på gång - när de satte igång så var det ett enormt tryck. Timrå spelar också bättre när klacken sätter igång "på riktigt" i Eon också.

Ja jag vet inte jag, tänker inte gräva ner mig allt för mycket kring den här förlusten, men är rädd för att Timrå är lite tröttkörda. Man såg ju samma tendenser mot LHC också. Hoppas detta är en tillfällighet och vi visar rätta takter hemma imorgon mot SAIK.

Jag vet inte hur många gånger man har sagt det, men det börjar kännas lite löjligt... Säsongens viktigaste match imorgon, vilket man säkert lär säga på lördag också samt sista omgången=)
Kommentera