1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1129033

Sv: Whoooohooooo! Let's empty the tank!
Att analysera matchen är meningslöst eftersom allt har blivit sagt. Men några andra perspektiv på det hela jag tänkt på är:

Vi möter ett av elitseriens formstarkaste lag. Vi har dessutom jävligt svårt mot DIF där nere i hålan. Djurgårdens klack var riktigt bra igår och lyfte laget gång på gång - när de satte igång så var det ett enormt tryck. Timrå spelar också bättre när klacken sätter igång "på riktigt" i Eon också.

Ja jag vet inte jag, tänker inte gräva ner mig allt för mycket kring den här förlusten, men är rädd för att Timrå är lite tröttkörda. Man såg ju samma tendenser mot LHC också. Hoppas detta är en tillfällighet och vi visar rätta takter hemma imorgon mot SAIK.

Jag vet inte hur många gånger man har sagt det, men det börjar kännas lite löjligt... Säsongens viktigaste match imorgon, vilket man säkert lär säga på lördag också samt sista omgången=)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Whoooohooooo! Let's empty the tank!
Yellowcard: Om Timrå är tröttkörda nu så ligger vi jääääääkligt illa till.

Knylan: ...och då röstar tant på? Skit i allt och alla och häng med på lördag för bövelen. Vi kommer ha det mysigt.
Kommentera

Sv: Whoooohooooo! Let's empty the tank!
Yellowcard: de som jag tyckte kändes bra var att backe såg så där lugn ut .. inget sprattel .. toppar han formen lagom till slutet .. jag tror de
Kommentera