1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1134656

Sv: Kvartsfinal 1

Ambroo: Jag är dessvärre helt inne på din linje broder, men hoppas att grabbarna kan skrälla =).

Men det som gör att jag ställer mig frågande till det hela är att vi har en alldeles åt helvete på tok för låg lägstanivå i dagsläget. I våra bästa stunder är vi omutliga. Men dessvärre har dessa stunder varit alltför sällsynta denna säsong mestadels lyst med sin frånvaro. Laget känns bekvämt är min känsla. Man gör absolut inte mer än vad som krävs. Ta bara avslutningen på serien. Det saknar motstycke hur uselt vi spelar av matcherna mot Södertälje, Frölunda, Brynäs och Luleå. Man måste kunna kräva en viss form utav standard även om matcherna är av akademisk betydelse för utgången av sluttabellen. Det finns ingen geist, ingen glöd, absolut null och nada när puckarna släpps. Man är inte på tårna och står på hälarna mest hela tiden. Det är ofattbart att vi inte kan skaka av Södertälje som skall spela i Kvalserien och det är ännu mera ofattbart att vi släpper upp både Frölunda och Luleå till 0-3 på hemmais. Det finns inte på min agenda.

För den som inbillar sig att det bara är att trycka på en knapp nu när slutspelet tar vid är väldigt blåögd och naiv. För det första har vi som du mkt riktigt påpekar ingen matchvinnarmålvakt över en serie på 7 matcher. Backe kan säkert stänga igen i någon enstaka match men han är alldeles labil i dagsläget för att kunna stänga igen i en hel matchserie. Åkerlund lär knappast stå speciellt mkt om ens någonting alls med tanke på att han är ganska ringrostig efter sin skadefrånvaro. Jo jag vet att han vaktat Sundsvalls kasse. Men det är viss skillnad på Allsvenskan och Elitserien.

Vi har inget djup i backlinjen och är alldeles på tok för beroende utav Styf, Lehtonen och Moe  samt i viss mån Sebbe Erixon. Går någon av dessa sönder helt insjuknar är vi fetrökta.

Pyörälä, Pärssinen, Tenkrat och Bagarn måste ge 110% kväll efter kväll efter kväll. Det får inte vekna en millimeter för då dör hela laget.

Vi är för beroende utav ett fåtal individer och det skall inte räcka till för ett avancemang, För första gången någonsin är jag pessimistisk inför ett slutspelet. Har en konstig känsla i kroppen.

Men du kan hoppa upp och sätta dig på att jag skulle bli tokglad ifall mina prognoser visade sig vara dyngfel.

Let the game begin!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 1
St raggar läsare
Kommentera