1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1137771

Sv: Kvartsfinal 2009
vill bara sägga att ser jag davidsson ute så ska jag sänka han rakt av vilken j..a fjolla och kommentatorena jag först är det bra när hv gör två noll sen kritiserar man timrå när hv gör tre noll gå en kurrs i att komentera sport eller något fjoller kom hit om ni ska ha stryk
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
falo:

Petter Rönnqvist är ju bara j-ligt sur för att inte Modo är i slutspel och är j-ulskt partisk i sitt snack. Ska definitivt inte sitta och komentera Timrås matcher!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
falo: Falo kom igen. Både du och jag vet att du aldrig skulle få för dig att göra nått sånt om nån av dom mötte dig. Du förlöjligar bara dig själv.

Det är rätt att visa känslor. Men ta ut det på rätt sätt. Att påstå att man ska spöa nån för att dom spelar hockey känns inte riktigt nyanserat och genomtänkt.

summa sumarum så kan vi inte komma undan med att HV i allmänhet och Davidsson i synnerhet är riktigt jävla bra. Det handlar helt enkelt om att Timrå ska hitta ett sätt att neutralisera honom. Annars blir den här matchserien ganska jobbig.

Det jag stör mig mest på är att Thörnberg får spela idag men kanske inte på måndag. Han gjorde första målet. Om disciplinnämnden hade gjort sitt arbete direkt så hade han 1) kanske inte spelat och absolut inte gjort 1-0 eller 2) spelat och blivit firad och vi hade inte behövt tänka mer på det.

Nu hoppas jag att Timrå kliver in i tredje med en jälva inställning och vilja att förstöra glädjen för HV. Kör på som fan, tackla, skjut, spräck nollan för Liv. Visa att vi inte ger oss bara för att det står 4-0 på tavlan. Visa att det är grisjobbigt att spela mot Timrå även om man leder.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009

falo:

Så länge man inte kan spela ett ärligt bortaspel är vi fetrökta, då hjälper det inte ens med en smokey i skinnmössa i jerusalem

Kommentera