1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1144780

Sv: Silly Season 09/10
superfalle: Alla spelare som på senare tid på nått sätt vart "bra" i Timrå uppfattas ju så. Det gäller inte alla spelare heller. Det gjorde ju inte så skitmkt att Per Hallin stack till SSK trots att han varit i Timrå Ik och slitit i en massa år, bland annat tagit upp klubben till elitserien. Att Crippe lämnade för nått år sedan fick inte heller så stora rubriker trots att han bara spelat i klubben innan dess och alltså vart klubben trogen. Men jag slår vad om att dessa två herrar gjort lite mer poäng innan de lämnade klubben så hade det blivit ett jävla liv..

Alltså gäller följande:
* Är man en bra spelare i Timrå IK ska man akta sig för att lämna klubben om man inte vill att vissa supportrar blir arga på en om/när man lämnar klubben. Man ska helst stanna även om man får mkt bättre erbjudanden på andra håll, vantrivs etc. Lämnar du ändå får du skylla dig själv, din jävla förädare!

* Är man en dålig spelare i Timrå IK så gör det ingenting om man går till en annan klubb av egen vilja, man ska samtidigt också acceptera att man inte får stanna trots att man kanske vill det eftersom man är en dålig spelare. Lämnar du pga ovanstående så får du en lätt klapp på axeln; tack för den här tiden, hoppas du lyckas bättre i en annan klubb, för i vår klubb håller du inte din jävla sopa!
Kommentera