1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581691 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1145676

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
andyo: DU :Jag har åkt från Härnösand till timrå alla dessa år, åkt för bi söråker,och stöttat Timrå,, då du inte var fffödd,så jag vet vad det ett Timrå hjärta betyder ! sedan att inte Söråkers-Sundvalls bor inte kan åka och fylla hallen är dåligt..Vad tycker du? är det bättre att sitta hemma???????
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Nybbe: Men herregud du förstår ju fan ingenting. Öppna ögonen. Visst om alla inom Timrå- och Sundsvallkommun som gillar hockey och Timrå IK tänkte som du så hade vi haft 15 000 på läktarna varenda match och alla hade konsumerat flera hundra kronor per skalle i arenan också, eller hur?

Men nu är det ju så att du tillhör en minoritet så det bara sjunger om det vad gällande den här frågan. Timrå IK måste locka minst 2000 pers varenda match som inte vanligtvis går på hockey. Detta går inte där hallen står idag och vill du fortfarande på ett naivt sätt inte inse detta så är det synd om dig tycker jag.

Sen att du är född 20-40 år före mig verkar ju inte gjort dig smartare och visare på den här punkten.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Nybbe: Den största anledningen till ny arena är att öka publikkapaciteten, det är prio 1! Om det är ekonomiskt möjligt och genomförbart rent praktiskt så skulle jag kunna tänka mig att man jämnar nuvarande arena med marken och bygger en ny. Dock tror jag detta kostar mer än det smakar och att en helt ny arena på annan plats är det bästa alternativet.

Då tror jag Sundsvall är bästa lösningen trots de heliga kor som isf måste slaktas. Det skulle kunna vara startskottet på en riktig storhetstid för Timrå IK som ishockeyklubb, om man förmår se bortom lokalpatrioism och småskaligt tänkande.

Detta är däremot inte en fråga som är aktuell på allvar förrän om några år pga de ekonomiska tider som råder f.n. Nu gäller det för TIK att agera ekonomiskt smart, hålla positionerna rent sportsligt någotsånär uppe (försöka vara bland de 8 iaf) och så slå till när ekonomin vänder uppåt igen. Att då vara redo att agera genom att ha drivit den här frågan så att allt förarbete är klart och det bara är att köra.
Kommentera