1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581448 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1151939

Sv: Silly Season 09/10
mikenomad: Om du tror att man skall fylla arenan om Timrå spelar på kajen i Sundsvall så har jag varit på några halvtomma arenor som ligger något mer centralt till än e-on. Jag har sett Arsenal spela inför en inte fylld arena. Vart skall dom flytta? Jag såg Roma-Milan i en glest besatt Olympiastadion. Vart skall dom flytta? Jag såg West Ham-Aston Villa. Inte fullsatt. Vart skall dom flytta? Jag såg New York Mets inför en inte fylld arena. Vart skall dom flytta? Jag har sett VM-kval och VM i fotboll. Jag har sett VM i hockey. Då var det fullt. Men att förvänta sig att det skall bli någon markant förändring i tillslutningen om man flyttar in till en kaj i Sundsvall, då är man snett ute. Det blir mer och mer möjlighet att följa idrott på TV. För närvarande är det fullt tillräckligt med hallen i Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
pinus:
När man hör på tvn att det är slutsålt i Kinnarps för 27:e matchen i följd blir man aningens fundersam då man ser att det är halvfullt på gästande sektion.

Med det resonemanget har vi åxå "lapp på lucka" titt som tätt.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
pinus:

Det är underbara liknelser du drar. Å ena sidan väljer du Leksand när du ska tala för din sak, å andra sidan väljer du lag som t.ex Arsenal och Roma när du skall tala mot din sak. Budskapet är tydligt, vi ska alltså sikta mot Leksand.

Jag måste ha missuppfattat saker och ting....
Kommentera