1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581992 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1155019

Sv: Silly Season 09/10
Hahl Bundy: Men du måste väl kunna läsa lite mellan raderna också ... Inte behöver väl någon från klubben kommentera truppens exakta önskade exakta utseende eller vilka spelartyper man söker. Följer man med i de lokala tidningarna är det ganska klart att man letar två etablerade backar, varav en ska vara duktig i powerplay och en duktig defensivt samt i boxplay. Det kan man tyda utifrån att man jagat Sanny Lindström som defensiv kugge samt hört sig för om Mattias Karlsson och Lehtonen som offensiva krafter. Vilka övriga som är på dessa listor vet jag inte och det är inte intressant att det kommer ut heller, för det trissar bara upp priset och startar ett intresse från andra klubbar.

Gällande forwardsbesättningen tror jag att söker man en center som garanterar min 30p i eliterserien samt en till center som klart fyller upp en 3:e femma.

Av de befintliga spelarna från ifjol som inte har kontrakt ligger Lotvonen och Bogg på listan som defensiv back samt center för 3:e femman(liksom micke lind). Dock verkar inte någon av dessa vara prioriterade, man har alltså namn på listan som man hellre vill ha och bedömer som hyfsat troliga att få.

Jag tycker sportcheferna verkar ha väldigt god struktur på det arbete man utför, bara att hoppas att de man har högst upp på sina listor ger positiva besked. Sen om 7:e alternativet på listan skriver på för någon annan klubb kan jag tycka kvittar(läs Oscar "Benskyddskjutaren" Sundh). Såna kan man ersätta med en kille från allsvenskan som har en out-klausul för elitseriespel om så skulle behövas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Eskas: Kunde inte ha skrivit det bättre själv,,,,
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Eskas: Se där,en som har koll på läget!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Eskas: Och hur många spelare från allsvenskan besitter Oscars kvaliteter i Box-play ?
Förstår inte att så många har snöat in på Oscars rätt klena poängproduktion.
Alla spelare skall inte göra massa mål, ett lag måste också bestå av rollspelare. Spelare som går in och gör "skitjobbet" - och som dödar utvisningar.
Oscar var ju fullt i klass med Bagarn i box-play denna säsong.
Men visst, Eskas! - Hittar du ett gäng billiga allsvenska spelare som är BP-specialister av högsta elitserieklass, då är du duktig!
Förbannat duktig, till och med!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Eskas: Jag orkar inte mer.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Eskas: I Dagbladet stod det ju i alla fall att TIK hade visat intresse för Bogg.
Kommentera