1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581670 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1157802

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
Kevin O Shea:

"Men det är ju klart att det måste vara roligare att möta Salzburg, Vålerengen och Novosibirsk, än skitlag som Timrå, Brynäs och Skellefteå!"

Glömde bort detta lilla stycke.

Nja roligare vet i fan men jag kan ärligt säga att lagen du rabblar upp där påverkar mina känslor lika lite. Ni har säkert en liknande syn på de sydligare lagen antar jag. De lag som finns rivalitet mot är de lag som finns med i utbrytargruppen (+några fler som inte är elitserielag idag) och det är oxå de lag som kommer till Jönköping i några större skaror. Självklart beroende på deras geografiska närhet men eftersom bortasupportrar och avstånd ofta dras upp när det diskuteras anslutning till nya eller befintliga resor så kan jag bara kort konstatera att det vallfärdar ju inte precis bortasupportrar idag. Inte för något lag.

En annan sak... ni tror inte finska lag är tillfrågade? Malmö? Tror ni inte att ett bolagiserat Malmö återigen i händerna Percy kommer haka på? Fan det är ju precis sådana här saker som han går i gång på. Bra elle dåligt? Ja det är en helt annan sak.

Nä nu svamlar jag på grund av trötthet. Go natt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
TobbeA:

För att sammanfatta så är alla lika glada om denna utbrytning sker, ni slipper oss och vi er. Vad det gäller publiksiffror i en ny liga så lär åtminstone inte ni behöva oroa er, i Jpkg är det väl lapp på luckan om så HV möter Novosibirsk, bortasektionen inräknad.

Har dock svårare, på alla sätt, att förstå vad den fula ankungen DIF gör i det här sällskapet. De platsar ju definitivt inte vare sig sportsligt eller ekonomiskt. Naturligtvis är det hemmaorten, Kungliga Hufvudstaden, som är poängen här.

Men alla vet ju att Stockholmare, oavsett sport, endast vallfärdar till arenor när det vankas matcher mellan två Stockholmslag och med tanke på AIK:s rustande de senaste åren med sikte på ES så.....fast det är kanske tänkt att även AIK ska ta klivet till KHL...?
Kommentera