1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167542

Sv: Fallet Nubben
250kg kärlek: tycker du att det saknas "riktig grund" ? Du förstår väl att det blir en aning problematiskt för en klubb när chefen för lagbygget helt plötsligt gör klart med en konkurrent mitt under brinnande säsong. Timrå hade inget annat val än att göra sig av med honom så fort som möjligt.
Vissa tycker att han inte har gjort nåt fel överhuvudtaget, vissa vänder andra kinden till och förlåter, vissa kallar honom arsel... för mig är han inget mer än en överskattad bonnlurk som det bara är skönt att slippa.

Och det börjar väl bli dags att glömma fanskapet helt här i gästboken också va?

Mitt förtroende för Linkan är väl i grunden inte direkt bra, men flera av värvningarna i årets upplaga känns riktigt vettiga (Karlsson, Lindbäck, Corso, Caslava). De största problemen med dagens trupp som jag ser det är dels att vi riskerar att bli ett nytt SSK (bra målvakt och släpper in relativt få mål, men harmlösa framåt) och dels att truppen är för tunn. Med dagens 22-mannauppställning väntar skadeproblem och dyra chansvärvningar i höst. Trust me!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben

RocknRolf2: Det är just det här jag inte förstår. Uno Gordon skriver att det infunnits en mättnad hos Nubben. Mättnad för mig är när man känner sig klar med sitt jobb och vill byta karriär eller bransch. Då plötsligt väljer Nubben att ta ett liknande jobb (med en större plånbok för all del). Om det stillar hans mättnad - okej. Men jag tror inte det. För mig låter det som att Nubben hamnat på kant med övriga styrelsen och bestämmer sig för att dra. Jag tycker också (även om det är lite väl mycket konspiration bakom det) att Nubbens blickar mot Timrå bevisar att det finns en viss revanschlusta hos honom.
Med den plånbok han förfogar över skulle han lätt kunna hitta likvärdiga spelare som han nu plockat från Timrå.

När det gäller Nubbens känsla att hitta rätt spelarmaterial tycker jag att det är en aning överdrivet. Nubben är en skicklig sportchef, men det finns fler sportchefer som också kan nosa rätt på guldkornen. Jag grät inte floder då han försvann.

Däremot är det utomordentligt viktigt att Nubben och Timrå IK skött sina kort rätt. Det man lovat varandra, det skall man också efterleva. Och sannolikt är det så att någon ljuger. Timrå IK eller Kent Norberg.

Kommentera