1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1171165

Sv: Succe Cup
Uno Gordon: Jag kan inte direkt säga att jag glömmer bort Åke. Det är bara det att jag tror Lindbäck är bättre.
Jag kan ha fel men i såfall tar jag det som en man o gnäller inte över det. Du står väl oxå för dina åsikter som kan vara ganska så starka, eller?!

Janken: Vilken högoddsare du kommer med! Att Lindbäck skulle få en massa gnäll i vinter.
Nämn den som inte kommer att få det på det här forumet! :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Succe Cup
Hahl Bundy: Absolut! Nu syftade jag inte på dig specifikt. Det är betydligt fler än du som dreglar över Lindbäck. Å det i sig behöver inte vara fel. Men jag tycker det är för tidigt att räkna bort Åke Lund redan i det här skedet,

Tolka inte min kärlek till Åke som att jag har någonting emot Anders. Tvärtom. Det viktigaste i slutändan är ju ändå att rädda puckarna och sedan hur det går till på för vis skiter jag fullständigt blankt i. Bara Timrå vinner så är jag nöjd.
Kommentera

Sv: Succe Cup
Hahl Bundy: Tycker ändå synd om killen. Åke hade kunnat vara solklar förstamålvakt nu om det inte vore för några skador och att mattan blev ryckt under honom i årets slutspel. Innan dess gjorde han inhopp som fick en att inte bekymra sig i vars Backlund skulle ta vägen när kontraktet löpte ut.

Nu har jag inte sett Lindbäck i år men det känns ju stabilt att vi har två bra målvakter iaf. Jag hoppas bara att Challe släpper kopplet på Åke så att han får en sista chans att visa var skåpet skall stå, tycker fortfarande han har potential att tillhöra toppen av målvaktsligan, även om han inte bevisat det till 100% ännu.
Kommentera