1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1175901

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Handlar nog om vanlig enkel självbevarelsedrift, en typ av svartsjuka, rädslan att någon man gillar ska lyckast i en annan klubb te,x då är homosapiens så funtad, att istället för att gräva ner sig i skiten, välger man och hata.

Typ om ett förhållande går åt h-vete, och bruden drar till en annan snubbe, (Hur f-n står det till i pallet på människan vad har han då? förstod hon inte var ricktig i pallet, men så dra då idiot) så välger man och hata, för att slippa bry sig mer i det. fasst bruden har det j-ligt bra, vilket man i grunden inte tål.

Nubben har inte lyckats, då går det inte inta självförsvars hat mot han, men hade han lyckats första året, då hade många ricktat ett j-la hat mot honom med.

Därför tror jag nog som supporter då en spelare som bytt klubb kommer in i tex eon, man ska inte bry sig, för alla bu rop och hat utlägg, tolkas bara som,,Aaah dom älskar mig ändå,,,

Tilläggas kanske bör att den kärleken och hatet inte handlar om någon homosexualitet. utan hellre en känsla av ett svek,,,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Harryhaffa: vadå nubben har inte lyckas? han har ju gjort hur bra värvningar som hälst
Kommentera