1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581457 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1175890

Sv: Apropå nånting...
sargad: Själv fattar jag inte hur Uno kan hata Sanny så mycket men fortfarande älska Nubben, det är konstigt.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Det finns inget som är konstigt med Sjöstedt. Absolut ingenting. Ingenting. Han är väl en av få som gillar puckot Wikegård också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Skillnaden ligger i att Nubben alltid varit rak mot mig. Sagt sitt hjärtas mening och stått för det. Nubben skulle aldrig ombeda mig att sluta skriva här på HS om honom och istället ta det personligen mellan fyra ögon och sedan när man gör det be en fara åt h-e och inte bokstavligt talat men i andemeningen antyda att man är hycklare och lögnhals. Som jag sagt tidigare folk får tycka precis vad f-n de vill om mig. Men när det börjar anspela på att jag snackar skit och far med osanningar när jag verkligen inte gör det då blir jag förbannad och markerar kraftfullt därefter.

Och det är förbannat komiskt hur man kan raljera över andras människor sätt när man inte är ett dugg bättre själv. Kan man inte stå för det man säger bör man hålla igen käften och kan man ändå inte göra det så bör man åtminstone offentligt be om ursäkt efteråt ifall man gjort fel. Men den självinsikten har inte Sanny Lindström uppvisat för mig.

Jag fick ALDRIG som mycket som ett tack för alla gånger jag stod upp och försvarade karln ifrån onyanserade påhopp. Men när fick lite svidande kritik på sin egen uppmaning då tog det hus i h-e. Sådant uppförande kan inte annat än väcka avsky i mina ögon.

För jag har åtminstone fått lära mig att be om ursäkt och ta en diskussion med folk när så krävs när någonting är oklart. Jag kan vara tjurig och uppkäftig men blir jag överbevisad då lägger jag mig platt,

Några fler frågor?

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard:
I princip drog väl båda av samma anledning.
Degen kan få vem som helst att byta arbetsgivare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Handlar nog om vanlig enkel självbevarelsedrift, en typ av svartsjuka, rädslan att någon man gillar ska lyckast i en annan klubb te,x då är homosapiens så funtad, att istället för att gräva ner sig i skiten, välger man och hata.

Typ om ett förhållande går åt h-vete, och bruden drar till en annan snubbe, (Hur f-n står det till i pallet på människan vad har han då? förstod hon inte var ricktig i pallet, men så dra då idiot) så välger man och hata, för att slippa bry sig mer i det. fasst bruden har det j-ligt bra, vilket man i grunden inte tål.

Nubben har inte lyckats, då går det inte inta självförsvars hat mot han, men hade han lyckats första året, då hade många ricktat ett j-la hat mot honom med.

Därför tror jag nog som supporter då en spelare som bytt klubb kommer in i tex eon, man ska inte bry sig, för alla bu rop och hat utlägg, tolkas bara som,,Aaah dom älskar mig ändå,,,

Tilläggas kanske bör att den kärleken och hatet inte handlar om någon homosexualitet. utan hellre en känsla av ett svek,,,
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
vilket konstigt folk sitter och röstar att frölunda blir 8a xD?
Kommentera