1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582745 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1177505

Sv: Apropå nånting...
Nu måste jag få fråga?
Är det ett krav att man ska håna en spelare bara för att han väljer ett annat lag?
Så vitt jag vet gjorde Sanny ett förträffligt jobb i Timrå under sin tid här, och jag är övertygad om att han gör ett bra jobb i FBK. Man måste komma ihåg att hockey är hans yrke och jag tror nog att alla yrkesmän väljer den arbetsplats där man får de bästa villkoren? Eller?
Dessutom så passar ju Karlstad bra mycket bättre in på deras familjesituation, med närheten till bådas föräldrahem.
Nä, jag tycker nog att vi borde koncentrera oss på att hylla våra egna hellre än häckla de andras. Men det är ju bara min åsikt kanske?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
stefan jalonen: Om man ska dra yrkesjämförelsen längre så har inte jag några fans som besöker mig på jobbet och hejar på när jag arbetar, skulle kännas lite irriterande måste jag säga - har de inget annat för sig skulle jag lätt tänka.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Det behövs verkligen inte många på frånvarolista innan truppen ser ganska urvattnad ut. Vi är tunn, mkt tunn på forwardsidan.

Skulle kännas ganska mkt bättre med ett par tunga pjäser på forwardsidan. Vi får hålla tummarna på att vi får en riktig bra start iår, annars blir det tungt.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
stefan jalonen: Jag tror personligen det svider som fan för Sanny om hela hallen är tyst när hans namn ropas upp. Om inte Sanny förstår att han har Timrå att tacka för allt som har hänt i hans karriär vore det konstigt. Jag kommer skita i han fullständigt denna säsong. Men jag måste ändå erkänna att det vore lite roligt om FBK total floppade i år... Kommer tyvärr inte dock att ske...
Hoppas nu på en bra start på säsongen för mitt älskade TIK så kan det kanske bli ett ganska roligt år....
Kommentera