1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1180343

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Jag känner fortfarande ett behova av att älta gårdagen eftersom matchen orsakat irritation, sömnbrist och koncentrationssvårigheter.
Mestadels pga den brist på "jävlaranamma" som Timråspelarna visar. Åke Lund blir påkörd två gånger, utan att någon av pååkningarna renderade svettig handske i ansiktet på någon FBK:are. Inte fasiken skall man får köra på vår målvakt? Oavsett om det är oavsiktligt eller inte. I och runt målburen skall ingen motståndare få vara. Punkt! Råkar dom sedan nudda målvakten så är det ett övertramp av bibliska proportioner.
Men vi var jättesnälla och stöttade FBK:arna i sina oavsiktliga pååkningar. Hjälpte dem upp från isen osv..
Nä, mer elakhet!

Sedan tycker jag också att man var lite väl snäll mot Vinnerborg när vårt mål (om det var mål) blev bortdömt. Varför tjafsar inte Styf som en dåre om videogranskning? Varför slänger inte Challe in en vattenflaska? Vi skall inte tolerera tveksamma bedömningar för i slutändan kan det skilja väldigt lite poänmässigt mellan slutspel, ingenmansland och kvalserien. Varenda jäkla poäng, och vartenda mål är värt att kriga, gråta, tjafsa och böna och be om.
Dessutom har Vinnerborg en rejäl skuld till Timrå IK sedan fjolårets förlust i kvarten mot HV.

Jag var drypsäker på att Vinnerborg gjorde fel när han dömde bort målet. Detta eftersom tekningen blev i FBK:s zon, och det borde den inte ha blivit om Pärssinen blev avblåst för offside i målgården. Å andra sidan blev resultatet av spelet utvisning för FBK varför nedsläpp ändå blir i FBK:s zon.
En sak är dock säker. Pucken var inne innan Vinnerborg blåste av för "blockering" eller vad det nu var.. VIDEOGRANSKNING FÖR F-N.

Så! Nu är jag klar med gnäll över måndagen. Nu något positivt.

Axelssons framspelning till Sonntag. Fantastisk! Som taget ur EA Sports NHL10, elitserieversionen. Mycket bra Axelsson (och Sonntag som är på rätt plats igen, vår skyttekung)!

Kör över SSK på torsdag och var inte så förbaskat snälla!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
The Palm: Bra inlägg. Men det jag undrar över är varför Styf ser så oengagerad ut. Han verkar deppig. Som att det här inte riktigt är roligt.
Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Jag blir så oerhört irriterad när man ser en timråspelare som åker och tänker på annat, är som i en annan värld när pucken åker förbi bakom ryggen.

Hur kommer man upp i högsta serien med det ointresset för hockey?
Kommentera