1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1180669

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Captain Crash: Det är många som håller med dig. Givetvis även jag. Det är en vacker tanke detta med att "alla ska få vara med och tjoa och tjimma!" men för Timråklackens utveckling så kan jag tycka att det inte är optimalt. Vi har ju ingen mentalitet. Vi är som en väldigt stor person som helt saknar personlighet och därigenom bara blir en tråkig fet person. Vi tycker ingenting. Det kan gnällas något oerhört på internet men på läktaren visas inget missnöje eller känslor överhuvudtaget. På bortaresor så kan fokus i många fall vara att få goda omdömen från vakter och polis än att klackens stöd till laget ska ge avtryck. Den här snälla mentaliteten har sakta men säkert gjort så att vi idag har en klack som består av betydligt fler "Gittan 45, hårfrisöschka" än killar i åldrarna 15-40, som kanske är den grupp en klack traditionellt består av.

Det jag tycker saknas mest är det genuina engagemanget. Det buas inte ens under motståndarlagets timeout i viktiga matcher numera. Klacken fungerar mer som en social inrättning där folk kan träffa bekanta än som just en klack. Man tar på sig sitt supporterskap i form av en matchtröja någon timme innan match för att sedan ta av det efter matchen och hänga in i garderoben till nästa hemmamatch. Allas engagemang kan av naturliga orsaker inte se likadant ut, men jag tycker att det är så slätstruket allting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Knylan: Det är förhoppningsvis många som håller med dig. Givetvis även jag.
Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Knylan: Nu måste jag kliiva och ge dig ordentligt med cred Olle! Inte ofta jag har hållt med dig under årens lopp men precis som jag rosade RockRoffe för några veckor sedan så är det på sin plats med ett ordentligt erkännande från min sida till dig. En mycket bra sammanfattning ifrån din sida. Även om jag själv är en stor dansbandsentusiast och som för övrigt fick min insändare införd i gårdagens ST så slår du huvudet på spiken den här gången. Visst är det trevligt med social samvaro men det är lite för mkt "Espan-varning" 02.45 över klackens mentalitet numera. Det är svårt att identifiera sig egentligen. Spridningen är så absurd och total att man inte vet om man skall skratta eller gråta över förvandligen som skett. Priset tog nog den kepsprydda pensionären i trappan längs Västra stå i matchen mot Brynäs när jag fick ett utbrott på en brynäsare som blev utvisad efter en privat uppgörelse med en kvinnohund. Jag skrek nåt i stil med tattare och pajasjävel. Då hyschade gubbtjyven åt mig att vara tyst. Men snäll som jag är så valde jag att inte tjafsa. Men vad f-n är det frågan om egentligen? Skall PRO ta över vårat revir eller? Är det pensionärerna som skall diktera villkoren? Då går det banne mej för långt! Händer det en gång till då kommer jag inte skräda orden vad jag tycker och känner. Då skiter jag blankt om vakterna får bära ut mig alltså. FÖR INGEN OCH ABSOLUT INGEN SKALL BE MIG VARA TYST PÅ VÄSTRA STÅ! Vad är det för könslösa människor egentligen som kliver upp på ståplats och uppmanar folk att vara tyst???

Om man inte får visa känslor verbalt på hockeyn då¨kan man lika gärna spela inför tomma läktare!

Lite casual skall det tamejfan vara! Det skall vara ett rent helvete att möta Timrå i Timrå! Det är våran borg, vårat hem, vårt revir!

Gittan 45 i all ära, det är mysigt med mogna kvinnor i kort-kort och en doft som berusar en man själsligt och sticker lite lätt i näsborrarna. Men det kan vi ta på danserna i Bergeforsparken eller Aveny om torsdagskvällarna.

Varför inte låta allt ta sin början redan på torsdag? Ni har väl inte glömt Popovics obscena gester mot Timråklacken. En gång är definitivt en för mycket! Välkommen till helvetet Peter!

Och Hallins pojken skall få det svettigt och skitnödigt han med!

FORZA TIMRÅ! SLAKTA TÄLJE!
Kommentera