1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1180840

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Abron: Och i vilket stycke kommer du in bilden Gunnar? Du är väl kompetent och kunnig på alla dess sätt och vis. Belevad men nyanserad. Du har väl alltid tagit det bästa från världens alla hörn. Lite gammalt, lite nytt, lite fräckt, lite otidsenligt, lite käckt osv.

Men du tillhör inte den där berömda pocenten sörru! Du är ju för bövelen ett unikum Grönberg! Ett unikum! Vem kan mäta sig med dina meriter och erfarenheter? Inte jag i vartfall! Jag säger bara OK-Cupen - det räcker så!

Nu talar vi om de här förbannade kvacksalarna som tror att de kan och vet allting och blåvägrar att ändra uppfattning hur överbevisade de än må bli. Och inte kan de klappa händerna eller bidra i ett endaste stycke till en levande supporterkultur. De bara upptar dyrbar plats med sina feta arschlen iförd nystrukna finbyxor och karamellfärgade skinnkepsar likt en Stöde-Isak och anses sig vara viktigast i världen. Det är inget jävla lekis eller daghemsverksamhet det vi sysslar med. Jag avskyr gubbtjyvar och kärringarna som inte hänger med i utvecklingen och bara skall agera bromsklossar mest hela tiden och inte begriper hur jäkla illa det ser ut! Det är precis lika onyanserat som att Börje 76 skall ut i trafiken och styra med en rostig Opel och vägrar ha enhandsfattning på ratten och liksom skall krypa fram i trafiken. Det zinkar ner allting annat nåt djävulskt. Gärna rutinerade rävar i fältet men då skall de veta sin plats och inte opponera sig mot dagens ungdom och ifrågasätta precis varenda liten sketen detalj. Är man inte flexibel eller anpassningsbar då har man inget där att göra. Så enkelt är det!

Tallefjantar i karamellfärgade skinnkepsar med käpp och rullatorer är inget önskvärt inslag på ståplatsläktaren!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Uno Gordon:

Det är svårt att inte gilla Magnus The Devil, går nog inte å reta upp den mannen, att jag aldrig lär mig.....

Skit åsså, men är man bakomför så är man....
Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Uno Gordon:
Enhandsfattning? Nu fick vi nog svar på varför du inte har körkort Uno ;-)
Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2009-09-28
Uno Gordon: Underbart inlägg Uno, tummen upp :)
Kommentera