1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1181247

Sv: Timrå IK - SSK 2009-10-01
Oacceptabelt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - SSK 2009-10-01
Kattgubben: Fy fan vad bedrövligt vi spelar ikväll. Den enda behållningen är poängen. Men jag är djupt oroad över inställningen hos grabbarna. Den är fullständigt obefintlig. Jag var på vippen att lämna ladan efter 17.13 i andra akten när Tälje kontrade in 0-1, Gick ut och tog luft. Hörde jublet och tänkte ålrajt det får en chans till att visa bot och bättring. Och visst blev det en uppryckning i tredje men det saknas så oerhört mycket i vårt spel att jag nog tamefan får ta en valium ikväll för tt lugna nerverna.

Det var veteranhockey i 40 minuter. VETERANHOCKEY! Inte ett förstapass satt på bladet. Man tar burskydd i PP, man vänder hem istället för att gå raka vägen på mål, man utmanar inte man-mot-man utan spelar pucken runt runt tills man tvingas ta ett avslut i knapp styrfart rakt i famnen på Bjurling. Och när man väl kommit in i den offensiva zonen då sluter man åka skridskor och glider bara med ner bakom förlängda. Södertälje var som kobror och en intensitet i sitt spel med blixtsnabba omställningar som jag inte sett maken till sedan Martin Hostak och Jiri Slegrs dagar. Vi blev bokstavligt talat uppkäkade i våran egen borg och det gör mig mörkrädd! När man sedan sneglade upp på resultattavlan och får se Frölunda-Djurgården 1-5 så blir man konfunderad?! VAD I H-E ÄR DET FÖR NÅGONTING SOM HÄNDER???

Om vi inte kan bemästra sarggnuggshockey och ha tillräckligt med driv under rören på hemmais mot lag som Brynäs och SSK hur fasiken skall vi då kunna bemästra HV71, Djurgården, Linköping m fl.

När spelare som Jesper Samuelsson, Eric Moe och Sebbe Erixon är bäst på plan då är det läge att börja fundera.

Jag försöker mobilisera krafterna och anropar män i vita rockar! Ge valium och ett upplyftande spel för bövelen. Jag skiter blankt i att vi förlorar matcher mot topplagen men uppträdandet ikväll är under all kritik.

Jag tackar gudarna för att vi har ett sparkapital i Timo Pärssinen och EN BACK som vågar skjuta - FREDRIK SONNTAG samt stabila målvakter annars hade det varit läge för en anläggningsblockad.

KÄMPA TIMRÅ!
Kommentera