1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1185639

Sv: Insamling för Sonnenberg och Caslava?
RocknRolf2: Är inte just bara det, utan allt ditt skitsnack. Du har ingen aning om vad du snackar om. Du verkar tro att det är Linkans fel om spelarna inte presterar. Eller att Challe sitter med en fjärrkontroll och styr spelarna, det är spelarna själv som måste prestera.
Och tar man hit dom nu är det som att säga att vi inte kommer nå en final, redan efter 8 omgångar. Vad skickar det för signaler till truppen? Jag tror inte att spelarna har gett upp en finalplats redan nu.

Svarskommentarer

Sv: Insamling för Sonnenberg och Caslava?

KniveN: Det är lätt att se i backspegeln, men det är i spåkulan man skall se.

Tror nog Roffe, eller VET att han har en hel del hockeykunskaper som bla du mfl saknar, att han sedan övereagerar som mig o många andra är en annan sak.

Det är ju så här att når vi en ev final så lär det finnas pengar att tillgå och lösa ev skatter.


Sv: Insamling för Sonnenberg och Caslava?
KniveN: Jepp, jag är av den bestämda uppfattningen att Linkan som lagbyggare och Challe som tränare har stort inflytande hur Timrå presterar på isen.

Signaler? Äh, varför skulle man ge upp en finalplats om man tar hit dem nu? Det behöver väl inte innebära några negativa signaler, snarare att man vill vara så bra som möjligt så snabbt som möjligt. Går Timrå till en 7:e så har man cashat in rejält med publikintäkter etc i slutspelet, det skulle inte var några problem att betala dem då.