1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1186974

Sv: Silly Season 09/10
The great one: Det är väl knappast någon hemlighet att Månsson är förtjust i de ädla dryckerna eller vilken planet har du stadigvarande vistats på de senaste decenniet? Vill du att jag skall klippa och klistra för att bokstavligen övebevisa min tes?

Sedan kan man väl använda sig utav lite enkel matematik och egen slutledningsförmåga om man tittar på antalet klubbar i karriären han har representerat. Det är ju knappast någon slump att han spelat för Njurunda, Timrå, Modo, Sundsvall, Rögle, Bofors, Brynäs och Skellefteå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Uno Gordon:

Så alla spelare som spelat för 5-6 klubbar har alkoholproblem? För det är ju det du skriver till mig.

Sedan skriver du att "crippe" blivit så mogen. Månsson kanske redan är mogen, har det hänt några "skandaler" sedan han kom till Skellefteå AIK?

Det var väl inte förräns i Bofors han slog igenom och fick kontrakt med Brynäs. Där blev han till och med VM-spelare. Sedan hände "polisincidenten" som var onödig, men som han bett om ursäkt för, och även tagit sitt straff.

I Skellefteå har han fortsatt att producera och varit en populär spelare hos dom. Nu väljer han att bryta kontrakten, enligt honom själv för sin dotters skull. Det om något är väl ganska moget.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Rent instinktivt så kan jag känna att det är väldigt mycket ogrundat skitsnack härinne just nu. Påståenden som grundar sig på hörsägen och rykten som byggts på eftersom.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Uno Gordon: Jag kan säkert räkna upp 100 hockeyspelare som
är förtjust i dom ädla dryckerna.
Kommentera