1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1190997

Sv: Sparka Challe!!!
Andersson: Visst, som vanligt lite oflyt, men tyckte att denna matchen förde vi och förtjänade att vinna. Skitmål i baken, men ändå en bättre inställning...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Challe!!!
Kempe: Håller med dig, detta var ett stort fall framåt (i mina ögon sett iaf). Gnuggade ögonen och trodde ett tag att jag drömde för helt plötsligt tacklades det från vår sida - inget ängsligt petande med klubban längre. Bara detta, att börja våga sätta emot fysiskt, tycker jag är en framgång.
Sen, att detta nygamla beteende börjar infinna sig samtidigt som Sonnenberg kom, är väl bara en tillfällighet eller??

Kanadensare och jänkare, det är ju spelare med killerinstinkt och allt för laget-inställning. Vem minns inte Manderville, mannen som i stort sett på egen hand ryckte upp Timrå det året han kom som en skänk som ovan och tillförde laget energi och djävlaranamma, när vi befann oss i en liknande situation som i nuläget.

Jag är inte direkt orolig för vår fortsatta existens i ES men visst, det vore kul om vi kunde vända den negativa trenden till nåt positivt. Vi borde ju lära oss lite mer för varje förlust, lära oss av våra misstag och försöka undvika upprepningarna.
Kommentera