1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582310 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1191092

Sv: Sparka Challe!!!
Maggan: Laget har nu efter 10 år i elitserien utvecklats och blivit ett etablerat lag. Även vi har nu rätt att ställa vissa krav på laget.
Sluta vara så bakåtsrävande och tänka på hur det var förr. Det är utvecklingen vi befinner oss i nu och framtiden vi måste tänka på och vara rädd om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Challe!!!
Röda Tallen:
Vi lär av historien - i alla lägen. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Annars har vi väl fortfarande befunnit oss i trädkronorna.

Framtiden formas av historien, vi lär av våra framgångar men vi lär ändå mer av våra fel och misstag. Klarar vi det så kan vi forma framtiden till den framtid som vi vill ha. Sen kommer det alltid att finnas hinder på vägen men det är då vi tittar bakåt - hur gjorde vi då etc. Vidareutveckla gårdagen så kommer framtiden att bli bättre

Håller med Maggan, pissa på det egna laget i motgång tycker jag enbart är patetiskt och tyder nog på att vi inte ens, som supportrar, klarar av motgångar. Hur f..n ska då dom som befinner sig på isen klara det när dom, förutom motståndare på isen, även har ett evigt gnällande emot sig?? Dessutom från grupper ur de egna supportrarna - läktarproffsen eller rättare sagt, proffstyckare utan ansvar.

Som vanligt finns ju de bästa coacherna, analytikerna, taktikuppläggarna mm på läktaren, anonyma i en stor grupp människor. Javisst, även de bästa domarna finns ju i denna grupp.
Ovanstående påstående gäller inte bara TImrå utan finns överallt, ingen nämnd, ingen glömd.
Kommentera