1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581473 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1191091

Sv: Sparka Challe!!!
Sen vill jag bara säga en kommentar till alla negativa pissnissar här på HS:
SKÄRP ER FÖR FAN!

Visst, vi ligger inte i ett guldläge för tillfället. Men för i helvete! Har vi gått å blivit den där klubben med världens mest bortskämda supportrar!?!

Kommer ihåg innan vi gick upp i elitserien så var det många supportrar som sa; "Åh har ni sett fansen i elitserien?! Dom är så jävla bortskämda. Står och buar åt egna laget ifall det går lite tungt. Va fan är det för sätt? Dom behöver stödet, inte att egna publiken kastar skit och vänder dem ryggen. Så skulle vi aldrig göra... "

Åh här är vi ett par år senare.

De största skitkastarna i elitserien. Fy fan säger jag bara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Challe!!!
Maggan: 10 år senare ställer vi betydligt högre krav ja, det är helt i sin ordning. Klubben är större och vi betalar mer pengar och ledarna och spelarna tjänar i sin tur mer pengar. Kraven ökar således.

När allt går kasst blir fansen förbannade. Det är precis så det fungerar i alla lag. Folk är engagerade, folk vill se förändring och folk vill se förbättring. Det är en sak. Vända föreningen ryggen är en annan, vem har gjort det? Själv är jag inskolad Timråsupporter sen barnsben, sett samtliga matcher i Division 1 norras fortsättningsserie, åkt runt och sett spännande matcher mot lag som Antjärn, Övik, Teg m fl. Försvarat Timrå mot hånande omgivning efter missade allsvenskor och kvalförluster mot NH90 osv. Om allt går åt helvete och man får börja helt om så kommer jag givetvis självklart fortsätta följa laget. Man är ingen lyxsupporter direkt men man ställer krav. Det kommer i alla fall jag alltid att göra.
Kommentera

Sv: Sparka Challe!!!
Maggan:


Det var ju lätt och säga då vi var på väg uppått, nu är vi på väg nedåt.

Om inget snarast görs med tränarfrågan.
Kommentera

Sv: Sparka Challe!!!
Maggan: Kloka ord Maggan
Sedan är jag inte helt säker på att supportrarna är dom största skitkastarna
och dom som spelarna lyssnar särskilt mycket på.
Allvarligare är att det finns tränare som står och kastar ur sig skit i tv och tidningar.
Man kan ju bara gissa hur mycket skit det kommer ur vederbörande bakom kulisserna.
Nä här är det att se möjligheterna, opptimism,självförtroende,vågavinna osv som gäller.
Kommentera

Sv: Sparka Challe!!!
Maggan: Laget har nu efter 10 år i elitserien utvecklats och blivit ett etablerat lag. Även vi har nu rätt att ställa vissa krav på laget.
Sluta vara så bakåtsrävande och tänka på hur det var förr. Det är utvecklingen vi befinner oss i nu och framtiden vi måste tänka på och vara rädd om.
Kommentera