1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582312 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1191095

Sv: Sparka Challe!!!

Maggan: Själv är jag en person som gillat Challe. Jag har alltid förknippat honom med vinnarskalle, en som verkligen hatar att förlora. Det visar han inte minst vid förlust då han likt en 3-åring som blivit bestulen på sitt godis uttrycker sitt missnöje. Men jag gillar det, förutom det där sista griniga då han nästan blir pinsam. Men men, hans hatar-att-förlora-menatilitet gillas.

Det är hårda ord från en hel del av supportrarna där många också kräver Challes avgång. Det hade, handen på hjärtat, varit betydligt mer "ekonomiskt" att göra sig av med honom redan inför säsongen. Och med den övertygelse många ger sken av här och nu så är det en gåta att man inte slog näven i bordet redan innan säsongen, då "du/ni" såg detta.

Jag tycker inte att huvudanledningen stavas Challe. Även om inte heller jag är överens med hur Challe formerar sina uppställningar (främst i PP och BP) så ser jag fler orosmoment än Challe. Jag tror inte för en sekund på att en del spelare underpresterar gång efter gång p.g.a. Challe. Så mycket självbevarelsedrift måste den enskilde spelaren ha att man varje match ska ge sitt yttersta för laget. Och det är det många spelare som inte gör. Varför? Ja, jag tror inte att det beror enbart på Challe. Njae det är antagligen många faktorer som spelar in, Challe inräknad. Om det skulle vara ekonomiskt försvarsbart att ge Challe sparken så visst, shoot. Men vem vet det? Och vad händer om detta inte leder till önskad effekt? Vem bär ansvaret? Min personliga åsikt är att om Challe sparkas bör fler poster i föreningen ses över. Det är knappast Challes fel, fullt ut, om resultaten uteblir. Uppenbarligen har styrelsen trott på Challe och vid ett avskedande tycker jag att fler bör bära skulden.

Någon här nämnde att Challe sitter löst vid förlust på lördag, jag har hört precis tvärtom. Föreningen har inte alls ens tänkt i dessa banor, än. Jag tycker det är ett klokt beslut. Låt Challe få ett gäng matcher till på sig att ordna upp det här. Låt honom åtminstone få spela med ett komplett lag (Sonnenberg och Caslava). Uteblir resultaten då så kanske man från föreningens sida måste fatta andra, viktiga beslut. I det ingår också Challes vara eller inte vara.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Challe!!!
250kg kärlek:


Tydligen inte.

från ST:


"Han höjde mig personligen. Martin snackar hela tiden i omklädningsrummet och betyder mycket för alla spelare, menar Pääjärvi-Svensson.

– Martin ställer krav på sig själv och alla i sin omgivning. En viktig egenskap för oss, säger Challe Berglund"



En fråga:

Är det inte Challe som ska ta det jobbet? Vad gör han annars i båset?
Kommentera