1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1194786

Sv: Sparka Challe
Att vara engagerad i sitt favolag tar många märkliga uttryck. Det är ju för att man bryr sig.
Man vill att det ska gå bra, att laget ska spela sevärd ishockey med fullsatta läktare men när spelare från omg 1 inte vill eller kan prestera så är nånting fel, fundamentalt fel. Inte ens på försäsongen fanns glädjen, glöden & ansvaret.
När tränaren går ut i media och kritiserar spelare under förberedelserna före seriestart samt under pågående serie då brister det i ledarskapet. Vem fan blir bättre av det, blir ju som om tränaren kommunicerar med spelarna via nån annan. Det ger ju ingen positiv anda i laget heller. Anger sa att stämningen i laget är relativt god..... va fan här finns det brister i lagsammanhållningen som det verkar och här kommer ledarskapets viktigaste roll in: att få alla att dra åt samma håll.
Att man då som supporter inte ska få kritisera laget, ledningen, styrelse när det ser ut som det gör är ju att köra strutsvarianten.
Men om spelare inte räcker till vad bör ledningen göra? Värdera situationen d v s har vi råd med detta eller ska vi göra nåt åt det, regnar det in så måste ju hålet lagas och inte ställa in flera hinkar om ni hajar..
Ingen ska komma och snacka med mig om att vara bortskämd supporter för den här ES epoken för Timrå har hittills varit för kort. Nån sa här att man sett hemmamatcher mot Teg med 300 på läktaren visst så är det jag har oxå sett Timrå förlora mot ÖSK i div 1 inför 400 betalande och jag lovar det vill jag inte uppleva igen. Jag vill se Timrå spela sin fartfyllda hockey i ES. Jag vill se unga lovande talanger i juniorlagen som verkligen vill vinna, som vill tävla. Timrå IK är idag ett varumärke som ska sälja, biljetter, reklam, loger, god PR etc. men när företaget inte funkar brukar ansvariga få gå.
Så hur gör vi? Hur mycket mer har man råd att satsa som supporter? Hur mycket orkar man stå ut med att SSK, Rögle m fl ligger före Timrå som enligt målsättningen ska spela final.
Jag är inte knäckt men det är fan så nära
Jag vill se ett proffsigt agerande för att ordna till detta!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Challe
sarg ut: Amen, saknar LAGET som tuggade taggtråd och skickade luleå i fyra raka matcher i slutspelet för några år sedan.


Vill att ny spelare som värvas ska ha ett dokumeterat hjärta....jag skiter i gjorda poäng genom åren i diverse ligor, men därimot om hjärtat finns i CVn så go ahead och värva och skänk oss supportrar en lidelse i serie lunken.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
sarg ut: Håller med fullt ut. Proffsigt agerande behövs nu och det är INTE liktydigt med att inte agera. Sedan får vissa här sitta och snacka om att det behöver mer tid, etc.. Men om man haft ögonen öppna under de senaste åren så ser man att det här inte funkar. På ren inspiration kan vi fortfarande kanske vinna några matcher, men faktum kvarstår:

Vi har inget riktigt spel. Punkt.
Kommentera

Sv: Sparka Challe

sarg ut:

Precis Precis.

Det är bara att instämma. Träffade en som har haft loge sedan dom byggdes och han sa att om jag hade kunnat säga upp den på stående fot hade han gjort det.

Synd kan man tycka, men fullt förståligt. Då kostnaden inte direkt står i paritet med underhållningsvärdet om man säger så.

Kommentera