1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Sparka Challe

1194891 · » Till forumet


Sv: Sparka Challe
T T: Min historik?.Bluff?.Jag kanske inte tar det här på lika stort allvar som en del andra.Jag har som sagt gått på hockey sen början på 80-talet och håller stenhårt på Timrå.Klart att jag som andra här blir besviken då Timrå förlorar,men jag tycker inte att det är nödvändigt att försöka ge sig på massa förklaringar varför vi förlorar o.s.v.Du måste förklara dig för det här med Historik och bluff?
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Realist: Mitt inlägg var mer riktat till dem som vill bemöta dig. Det är inte svårt att förstå att förstå vilken bluff du är om man synar din historik.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Tänk positivt Forza TIMRÅ Vi kommer igen....
Kommentera

Sv: Sparka Challe
T T: Jag tycker att jag resonerar ganska vettigt.Jag har sett Timrå i 25 år,så jag har sett en del hockey.Matchen igår t.ex,klart att Timrå inte var bra,men det jag menar är att det är Luleå som gör dom dåliga.Det är väl ftast så och igår i synnerhet.Timrå försökte nog men skickligheten fanns inte där.Jag kanske är annorlunda,men även om jag hatar då Timrå förlorar,så måste man väl igår erkänna att dom förlorade mot ett bättre lag eller?.Sen är inte jag så mycket för att hitta anledningar och syndabockar.T.ex hängs ju Moe ut här som syndabock vid ett mål.Situationen 1 mot 1 och Lavander är snabbare på skridskorna,det gör väl inte Moe till en syndabock?
Kommentera

Sv: Sparka Challe
T T: Nu är jag inte riktigt med!
Kommentera

Sv: Sparka Challe
T T: Va?
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Realist: Du har skrivit samma inlägg i 2,5 år nu. 73Sjöbba avslöjade dig tidigt.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
250kg kärlek: Jag tycker man kan vända på saken.Varför spelade vi dåligt igår?.En gammal klyscha passar in "man spelar inte bättre än motståndet tillåter",så tyckte jag att det var igår.Jag upplevde det som att vi verkligen försökte,men Luleå var för bra helt enkelt.Ändå kändes det som om Luleå inte gjorde mer än vad som behövdes för att vinna,den känslan hade jag iallafall.2 av målen dom gjorde var dessutom riktiga delikatesser.Jag är Timråit ut i fingerspetsarna,men jag måste ändå applådera såna fina mål.Det skrivs så mycket om varför och vem som borde sparkas och bänkas o.s.v.Nu har vi det lag vi har och alla spelare gör nog så gott dom kan,det är bara det att motståndarna är lite bättre.
Kommentera

Sv: Sparka Challe

Dream Team: Det finns många infallsvinklar på den uppkomna situationen och jag skulle aldrig sjunka så lågt som att kalla Challe för diverse könsord eller be honom att dra till varmare länder.

Däremot söker jag efter det lilla halmstrå som finns för att om möjligt vända det här. Och här tror jag att en större förändring skulle kunna få det här att vända. Vad är då större förändring? Jo att få in ett gäng nya spelare, av klass som man vet alltid levererar, det skulle kunna vara en grej. Men det kommer att kosta flis, massor med flis. Ställa Challe åt sidan för att få in en ny röst i båset som kanske får ut mer av det material vi förfogar över eller som ser laget med andra ögon och finner andra sätt att jobba med truppen. Eller fortsätta på den inslagna vägen och hoppas på det bästa, att det vänder...

Fick jag välja skulle jag "entlediga" Challe till att börja med. Jag tror att det skulle vara både det billigaste men också bästa alternativet. Spelare med ett stukat självförtroende kan lite grand börja om på nytt och våga spela som spelaren verkligen kan. Även om matchen igår var en av våra sämre för säsongen så kvarstår faktum att det är på tok för många spelare som inte kommer upp i normal nivå utan bara vid några enstaka tillfällen sprattlar till och levererar. På den här nivån kommer det aldrig att räcka till, inte minst när vi redan nu ser hur andra lag - som skulle ligga bakom oss i tabellen - faktiskt tar poäng lite här och var.
Det kanske inte räcker att Challe kliver åt sidan, det kanske visar sig att lagets problem är större än så. Då kan vi gå vidare och titta på förstärkningar eftersom problemet uppenbart ligger i spelartruppen.

Alltså igentligen vill jag tro på det här, att det vänder. Men för varje match som går blir jag bara mer övertygad. När vi spelar okej så förlorar vi, när vi spelar dåligt förlorar vi. När vi gör regelrätta mål så döms de bort. Det vilar en förbannelse över årets Timrå IK och det måste det rådas bot på. I någon ände måste föreningen börja. 

Kommentera

Sv: Sparka Challe
250kg kärlek: Fast frågan är nog snarare vad Challe ska göra med det material han förfogar över. Går det att vinna coachsegrar gång på gång i elitserien? Det finns ju en hel massa vilja hos spelarna, fast jag tycker det blir mer och mer uppenbart att det är betydligt sämre ställt med kunnandet. Nu nådde man väl så lågt det går att komma igår kväll men vi har ju inte tagit några trepoängare fast vi varit betydligt bättre och varit "nära" i flera av uddamålsförlusterna, så frågan är väl vad det lag Challe har på isen ska förväntas prestera?
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Till Challe Berglund!
Kommentera

Sv: Sparka Challe
haggen: Spela tv-spels spel för spelandets skull mot en annan tv-spelande spelare?
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Per HApps: Vi är inte en ideel förening längre - Vi, jag säger vi, är ett företag som ska gå med vinst, sportsligt bra resultat, ha en produkt som lockar människor till arenan varje match och måste således ha pengar att spendera för få in pengar s a s. Annars blir ju allt trams om målsättningar bara ett försäljningstrick som vartefter genomskådas.
Tommy Andersson sa en gång för många år sedan när han tränade Sundsvall inför ett derby: Det känns som om vi slår Timrå i kväll - det kom mycket publik - fullsatt i Gärde. Hur matchen slutade? 1-10 om jag inte minns fel..
Är föreningen kompetent nog att utveckla Timrå Ik framåt, uppåt?
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Skarin:

Hur ska vi ta oss dit med detta spel, finns ju inget grundspel, ingen tanke bakom spelet för spelet är ju obefintligt.

Sådär ja...
Kommentera

Sv: Sparka Challe
haggen: Det KAN bli final.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Skarin:

Såg inte du modomatchen senast?
Trodde inte det kunde bli sämre än så men tydligen kunde de det.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
sarg ut: Amen, saknar LAGET som tuggade taggtråd och skickade luleå i fyra raka matcher i slutspelet för några år sedan.


Vill att ny spelare som värvas ska ha ett dokumeterat hjärta....jag skiter i gjorda poäng genom åren i diverse ligor, men därimot om hjärtat finns i CVn så go ahead och värva och skänk oss supportrar en lidelse i serie lunken.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
sarg ut: Håller med fullt ut. Proffsigt agerande behövs nu och det är INTE liktydigt med att inte agera. Sedan får vissa här sitta och snacka om att det behöver mer tid, etc.. Men om man haft ögonen öppna under de senaste åren så ser man att det här inte funkar. På ren inspiration kan vi fortfarande kanske vinna några matcher, men faktum kvarstår:

Vi har inget riktigt spel. Punkt.
Kommentera

Sv: Sparka Challe

sarg ut:

Precis Precis.

Det är bara att instämma. Träffade en som har haft loge sedan dom byggdes och han sa att om jag hade kunnat säga upp den på stående fot hade han gjort det.

Synd kan man tycka, men fullt förståligt. Då kostnaden inte direkt står i paritet med underhållningsvärdet om man säger så.

Kommentera

Sv: Sparka Challe
Att vara engagerad i sitt favolag tar många märkliga uttryck. Det är ju för att man bryr sig.
Man vill att det ska gå bra, att laget ska spela sevärd ishockey med fullsatta läktare men när spelare från omg 1 inte vill eller kan prestera så är nånting fel, fundamentalt fel. Inte ens på försäsongen fanns glädjen, glöden & ansvaret.
När tränaren går ut i media och kritiserar spelare under förberedelserna före seriestart samt under pågående serie då brister det i ledarskapet. Vem fan blir bättre av det, blir ju som om tränaren kommunicerar med spelarna via nån annan. Det ger ju ingen positiv anda i laget heller. Anger sa att stämningen i laget är relativt god..... va fan här finns det brister i lagsammanhållningen som det verkar och här kommer ledarskapets viktigaste roll in: att få alla att dra åt samma håll.
Att man då som supporter inte ska få kritisera laget, ledningen, styrelse när det ser ut som det gör är ju att köra strutsvarianten.
Men om spelare inte räcker till vad bör ledningen göra? Värdera situationen d v s har vi råd med detta eller ska vi göra nåt åt det, regnar det in så måste ju hålet lagas och inte ställa in flera hinkar om ni hajar..
Ingen ska komma och snacka med mig om att vara bortskämd supporter för den här ES epoken för Timrå har hittills varit för kort. Nån sa här att man sett hemmamatcher mot Teg med 300 på läktaren visst så är det jag har oxå sett Timrå förlora mot ÖSK i div 1 inför 400 betalande och jag lovar det vill jag inte uppleva igen. Jag vill se Timrå spela sin fartfyllda hockey i ES. Jag vill se unga lovande talanger i juniorlagen som verkligen vill vinna, som vill tävla. Timrå IK är idag ett varumärke som ska sälja, biljetter, reklam, loger, god PR etc. men när företaget inte funkar brukar ansvariga få gå.
Så hur gör vi? Hur mycket mer har man råd att satsa som supporter? Hur mycket orkar man stå ut med att SSK, Rögle m fl ligger före Timrå som enligt målsättningen ska spela final.
Jag är inte knäckt men det är fan så nära
Jag vill se ett proffsigt agerande för att ordna till detta!!
Kommentera

Sv: Sparka Challe
The great one:
Haha. Tänkte mera på det engelska ordet och betydelsen "val".

Men annars intressant teori...
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Kongo:


Du skrev:

"Och Meunier. Challes pick"

Menar du att Challe när han kollade in Meunier i Frankrike personligen, att kärlek upptstod mellan dom båda? Är det allts därför Fransmannen spelade nonstop idag och som pointer på blå linjen i alla pp?

Dom är ett par? Trodde det var challe och Hynning som huserade ihop, eftersom den mannen kan spela 12 matcher utan att göra ett mål, inte få ett kritikskt ord av challe i media. Men Pääjärvi kan göra mål i var och varannan match, och ändå få skit av challe.


Han har sina favoriter om man säger så.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Kongo: Skönt att det iaf finns mkt som talar för att vändningen snart kommer. Det har ju sett bra ut. Förutom idag då.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
The great one:
Jag håller med dig. Friskhetstecken att publiken reagerar.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Kongo:



Varför citerade du mig där?, fattar inte...

Klacken var grymt bra, men jag hade inte klagat över lite mera reaktion från publiken, mer än Lakens "Challe ska hem nu, klapp, klapp, klapp" När Luleå klacken skanderade ska ni gå hem nu.

Därför tycker jag buropen var berättigad efter ett av dom sämsta powerplay världen skådat i hockeyhistorien...
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Olle:
Moe måste kanske vara den största besvikelsen. Luktar dåligt tränad lång väg...

Och Meunier. Challes pick.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
The great one:
Sluta lek beskyddare vid Norra Bergets fot.


"Först och främst vill jag gen en stor eloge till klacken och övrig publik. Bra jobbat hela matchen. Även bra när det buades i pp, det förtjänade spelarna."
- Word!
Kommentera

Sv: Sparka Challe
superfalle: Nu får ni väl ändå ger ang. Moe? Idag var han uppställd i förstaformationen och han var under isen redan från start. Han är ett praktexempel på en spelare som bara måste kamma sig och börja spela hockey. Endera är det färdiglipat för hans del eller så åker han till sundsvall, svårare än så är det inte. Som chef Ramsey hade sagt: "NOT GOOD ENOUGH!"
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Nybbe: Ja, hur mycket speltid hade Måns?
Planens överlägset sämsta spelare!
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Nybbe: moe behöver bara andas på fel sätt så blir han bänkad .. så har de varit länge .. han har inte de minsta självförtroende kvar ..
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Laken:

Först och främst vill jag gen en stor eloge till klacken och övrig publik. Bra jobbat hela matchen. Även bra när det buades i pp, det förtjänade spelarna.

Sedan med facit i han kan man ju konstatera att det var synd att inte Jonte Hedström lyckades med sitt myteri när han fick med sig flera spelare mot challe. Det var alltså inte Hedström det var fel på utan den gode Charles.

Spelarna vet inte vad dom ska göra där ute på isen. Ett tips till challe från mig är att låta alla uppspel gå på en kant, samma sak varje gång. Grymt lättläst av motståndarna, men då vet i alla fall spelarna vad dom ska göra. Idag har dom inte en aning!


Ian: Lägg ner


Kongo: Sluta lek beskyddare över HS.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
vet inte om dålig coatchning har så mycket med saken att göra längre . jag ser ett helt lag som är livrädda för att göra misstag .. som helt saknar självförtroende . vissa av dom har blivit bänkade och uthängda av sin egen tränare i media .. finns inga tydliga roller eller linjer i spelet . challe har säkert en ide vad de är han vill att spelarna ska göra i tex powerplay . . men jag förstår den inte . och som de verkar inte spelarna heller .
Kommentera

Sv: Sparka Challe
htikare: Det tråkiga med det här, är att Challe inte kan ändra på det här, inte han själv ,vi ser detta gång efter gång,det spelar ingen roll vilket lag vi spelar mot ,,vi måste få ett annat spel,det vi nu ser liknar panik! undra hur många gånger han har sagt det killarna ,men dom spelar lika dant.Dom måste få ett nytt spel- system., Challe har inget nytt att bjuda på,han kan inte ändra på kedjorna något mer ,för dom kan inte lyfta sig med andra spelare runt om kring sig ,vad kan HAN då göra? jo tacka för sig
Undra hur Corso skall spela för att den kedjan skall fungera och göra mål ,är det fel på han eller dom andra i hans kedja
Backarnas uppspel finns det?
Hynning?
Moe gör ett misstag,bänkas ,det var flera som gjorde misstag men bänkades inte MEN fick fortsätta att spela?
Det säger allt.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Laken: Det har du rätt i, det sa jag faktiskt själv för 20 minuter sedan. fel av mig.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Lemmy:
Jag skyller inte på supportarna.
Jag skyller på din läsförståelse som är under all kritik.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Olle: Du kan ställa vem som helst inom klubben i båset de två matcher som återstår innan upphållet.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Kongo: Den var bra, skyll på supportrarna du.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Laken: Man måste ha någon att ställa i båset också.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
The Fat Bastard: Challe måste sparkas redan imorgon, vad spelar det för roll om någon annan leder laget de två matcherna innan uppehållet?
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Det måste hända nåt under uppehållet, vi halkar efter mer och mer, vi har för en gångs skull få skador i truppen men vad spelar det för roll när vi spelar sämsta hockeyn sen vi gick upp.
Kommentera

Sv: Sparka Challe

Kongo: Så är det såklart. Och uppenbart är det ju så att det finns en majoritet av supportrar som tror på denna styrelse/klubbledning. Däremot kan jag nog lova dig att om inget görs rätt snart kommer sannolikt inte dessa personer få förnyat förtroende. Så funkar det i en styrelse.

Hoppas bara att klubbledningen inser allvaret och räddar det som räddas kan, innan det är försent. För som någon/några redan varit inne på är det frågan om vi någonsin kommer att spela i högsta serien igen om vi åker ur.

Kommentera

Sv: Sparka Challe
Att Granath kommer från ett Allsvenskt lag och blir en av de bättre här oroar. Han kommer från ett lag som vi kanske möter i KS.

Om Malmö och Leksand går upp kommer vi aldrig kunna mäta oss med deras ekonomi.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
RED DEVILS: Du pekar på den grundorsak som gör att Challe borde lämna nu o inte sedan...då i vår efter kvalserien..finns ingen tränare som kan så advokatlikt slingra sig med ryggradslösa förklaringar till svar...som vår tränare..

Om man tänker sig Challe som ledaren att luta sig emot i en ev. kvalserie så tänker man på en person som redan under ytan med sinnet delvis har lämnat TIK o är på väg söderut...mot en egen framtid med nya fantastiska bortförklaringar till sitt eget delansvar i detta...
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Pär:
Det kan du ha rätt i alla dar i veckan, men om du vill ha en plats i styrelsen så kostar det bara 5000 spänn. Och det kan det ju vara värt, eller?

Skall bli spännande att se när du "sopar" mattan med klubbledningen nästa år.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Ambroo: Precis som du säger, om vi åker ur så kommer vi aldrig upp igen. Ekonomin finns knappt för elitserien, det är ju jävligt tydligt nu. Inte så jävla konstigt att folk har panik.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Pätr: Ja, tänk om Lill-Kenta kunde komma tillbaka! ;-)
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Pätr: Då tycker jag att det är dags för dessa individer att agera för att så blir fallet.
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Kan inte begripa vad som får Charles att spela Snigelmannen? Han åkte inte skridskor och han vann inte en tekning i anfallszon. När han fick utgå från backposition höll han i pucken tills han hystade iväg ett backhandpass som var skevt.

Åka runt å vrida på kroppen och dra klubban åt höger å vänster i 10 km/h kunde han däremot. Tills han ramlade i nästa närkamp.

Rakt igenom usel, i snigeltempo, pga alla sniglar i magen. Men den största funderingen är inte varför han är så oduglig. Varför sätter Charles in honom i vartannat byte?
Kommentera

Sv: Sparka Challe
ner i kvalserien ska vi! vore kul att se lotvonen igen =)
Kommentera

Sv: Sparka Challe
Det finns personer inom föreningen som anser att drömscenariot vore om Kenta Johansson tog över Timrå igen...
Kommentera

1194891 · »