1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581693 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1194850

Sv: Sparka Challe
250kg kärlek: Fast frågan är nog snarare vad Challe ska göra med det material han förfogar över. Går det att vinna coachsegrar gång på gång i elitserien? Det finns ju en hel massa vilja hos spelarna, fast jag tycker det blir mer och mer uppenbart att det är betydligt sämre ställt med kunnandet. Nu nådde man väl så lågt det går att komma igår kväll men vi har ju inte tagit några trepoängare fast vi varit betydligt bättre och varit "nära" i flera av uddamålsförlusterna, så frågan är väl vad det lag Challe har på isen ska förväntas prestera?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Challe

Dream Team: Det finns många infallsvinklar på den uppkomna situationen och jag skulle aldrig sjunka så lågt som att kalla Challe för diverse könsord eller be honom att dra till varmare länder.

Däremot söker jag efter det lilla halmstrå som finns för att om möjligt vända det här. Och här tror jag att en större förändring skulle kunna få det här att vända. Vad är då större förändring? Jo att få in ett gäng nya spelare, av klass som man vet alltid levererar, det skulle kunna vara en grej. Men det kommer att kosta flis, massor med flis. Ställa Challe åt sidan för att få in en ny röst i båset som kanske får ut mer av det material vi förfogar över eller som ser laget med andra ögon och finner andra sätt att jobba med truppen. Eller fortsätta på den inslagna vägen och hoppas på det bästa, att det vänder...

Fick jag välja skulle jag "entlediga" Challe till att börja med. Jag tror att det skulle vara både det billigaste men också bästa alternativet. Spelare med ett stukat självförtroende kan lite grand börja om på nytt och våga spela som spelaren verkligen kan. Även om matchen igår var en av våra sämre för säsongen så kvarstår faktum att det är på tok för många spelare som inte kommer upp i normal nivå utan bara vid några enstaka tillfällen sprattlar till och levererar. På den här nivån kommer det aldrig att räcka till, inte minst när vi redan nu ser hur andra lag - som skulle ligga bakom oss i tabellen - faktiskt tar poäng lite här och var.
Det kanske inte räcker att Challe kliver åt sidan, det kanske visar sig att lagets problem är större än så. Då kan vi gå vidare och titta på förstärkningar eftersom problemet uppenbart ligger i spelartruppen.

Alltså igentligen vill jag tro på det här, att det vänder. Men för varje match som går blir jag bara mer övertygad. När vi spelar okej så förlorar vi, när vi spelar dåligt förlorar vi. När vi gör regelrätta mål så döms de bort. Det vilar en förbannelse över årets Timrå IK och det måste det rådas bot på. I någon ände måste föreningen börja. 

Kommentera