1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581639 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1194851

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Vad får Challe för betyg efter gårdagens match då? Jag satt ovanför båset och studerade han och spelarna igår. Jag lovar att jag var nära att hoppa ner och .......-%&/( Karln är totalt körd, ett stukad lag spelare som saknar självförtroende, straffas med bänken.

Det fattar vilken normal människa som helst att det INTE funkar. Om man tittar på Moe´s bänkning. Han var ensam vid blå Granath var bakom Modigs kasse.

Moe försökte lösa situationen UTAN att dra på sig en 2 minutare, om nu det inte blivit mål utan Moe hade snott pucken i sista stund då hade han blivit en hjälte. Nu blev det inte så utan han blev en syndabock. Det är väldigt, väldigt små marginaler. Och så är det med ishockey, små marginaler.... Vad händer efter det? Jo Challe bänkar Moe som redan mår piss för att han inte gick som vinnare ur situationen. Ett kvitto på att du är inte värd att spela i mitt lag!!

Medans andra spelare kan göra misstag på misstag på misstag...

Är det den lösningen Challe har på sitt problem ?

Är det bara jag som ser detta? Hur kan sponsorer, ledning acceptera detta? Varför accepterar vi supportrar detta?

Våra egna produkter och andra spelare behandlas som skit av en Flottig arrogant, egenkär, maktorienterad tränare.
Som är helt oduglig dessutom.
Vill vi stå här efter säsongen och undra varför vill ingen spela i Timrå?

Jag vill inte det!!

Jag vill inte se Challe i TV säga , jo men spelmässigt tycker jag det är bra, vi har lite otur och missar våra chanser, gång på gång.

Vi har blivit sämst i allt, som man måste vara bra i för att vinna!! Är det Moe, eller Lander eller Corsos fel?

Är det dom som lägger upp strategin för hur spelet ska vara?

Behåll Nygårds och skicka Challe åt helvete in med en Mjuk, pedagogisk klok, smart farbror som står bredvid Nygårds. Ingen Boork bara!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
diffe: Fattar inte hur du resonerar, det var väl helt rätt att bänka Moe igår!!

Vad skulle det sända för signaler till sponsorer om han inte blev bänkad igår, han glänste ju inte direkt före jättemissen vid luleås 0-1 heller.


Moe är duktig offensivt men för dålig utan puck och man mot man över hela banan, vi timrå bor måste fatta att moe just nu är för dålig och förtjänar inte att spela, ibland är vi inte objektiv bara för att han är en timrå produkt och vi vill så gärna att han ska göra bra ifrån sig.

Vi får inte glömma att mycke av Moes framfart och succe ifjol kan tillskrivas den bäste backen vi har haft i timrå tröjan M.Lehtonen, för ingen kan väl påstå att Moe var den som gjorde Lehtonen bra?

Ang Challe tycker jag att det kanske är dags att titta på en annan lösning i TIK´s bås oxå, men inte för att han är flottig,arrogant och allt det andra som du skrev utan helt sonika av den anledning att det ser ut som han har kört fast och inte når fram med sitt budskap till spelarna.


Jag anser att alla spelare som har kontrakt ovasett meriter ska kunna ta en bänkning och knyta näven i byxfickan,och jobba ännu hårdare för laget och sig själv för att förtjäna sin plats på planen, hur fan vore det om alla gjorde som gnäll spiken hedström ifjol och bara rymma från problemt och skapa dålig stämmning, då är vi illa ute.


Är inte så säker att bara ett tränar byte gör hela skillnaden och allt blir frid ofrjöd och vi börjar rada upp tre poängare, det måste nog till en rejäl utvärdering inom hela laget vilka som är redo att offra en hörntand för laget och verkligen ta tag i problemen vi har haft så här långt.
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
diffe: Lavander är fri redan innan rödlinjen, Moe har sin kollega bakom motståndarkassen och Moe bara måste spela safe och backa tillbaka där. Snurra situationen 10 gånger på reprisen och inse vem det är som gör fel. Nu är det fel att vräka galla över Moe men hans dåliga självförtroende är ganska signifikativt för många i laget, jag menar dock att han är en av dom sämre och speltid verkar inte ge positiv effekt för hans självförtroende.

Jag tror inte att det är challes fel att Moe spelar som han gör just nu, som någon redan sagt ser han slö och otränad ut men framförallt oengagerad. Noll smarthet i hans spel just nu. Jag tycker att våra egna produkter får ungefär vad dom förtjänar, kolla på Erixon, han tog steget upp och nu är han våran bästa back, Moe (som i mina ögon låg en bit före i utvecklingen för nåt år sedan) har gått i precis motsatt riktning. Det är inte upp till våra egna produkter att ta laget ur svackan, Pääjärvi och Erixon är två som jobbar på bra. Nä jag tycker snarare att det är dom andra, dom som har x antal säsonger bakom sig, som måste kliva fram och ta lite ansvar.
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
diffe: Du ska väl inte för ett ögonblick tro att Moe bänkades för en incident. Välkommen ut på träningarna så är jag övertygad om att du ändrar uppfattning.

Moe är f.n. slö, ingen ork, slarvig och nonchalant. Han borde ta lärdom av Granath och Sonntags viljor.

Granath smäller på i duellerna, åker ner och hämtar puck och leverera bra pass.

Moe hör f.n. hemma på bänken!
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
diffe: Med tanke på hur vass Moe är på rören så var det dödsdömt på förhand att försöka åka ifatt Lavander..
En utvisning där hade nog varit det enda rätta, eller kanske testa med en, som man säger på NHL 10 "diving pokecheck".
Kommentera