1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1194878

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
diffe: Fattar inte hur du resonerar, det var väl helt rätt att bänka Moe igår!!

Vad skulle det sända för signaler till sponsorer om han inte blev bänkad igår, han glänste ju inte direkt före jättemissen vid luleås 0-1 heller.


Moe är duktig offensivt men för dålig utan puck och man mot man över hela banan, vi timrå bor måste fatta att moe just nu är för dålig och förtjänar inte att spela, ibland är vi inte objektiv bara för att han är en timrå produkt och vi vill så gärna att han ska göra bra ifrån sig.

Vi får inte glömma att mycke av Moes framfart och succe ifjol kan tillskrivas den bäste backen vi har haft i timrå tröjan M.Lehtonen, för ingen kan väl påstå att Moe var den som gjorde Lehtonen bra?

Ang Challe tycker jag att det kanske är dags att titta på en annan lösning i TIK´s bås oxå, men inte för att han är flottig,arrogant och allt det andra som du skrev utan helt sonika av den anledning att det ser ut som han har kört fast och inte når fram med sitt budskap till spelarna.


Jag anser att alla spelare som har kontrakt ovasett meriter ska kunna ta en bänkning och knyta näven i byxfickan,och jobba ännu hårdare för laget och sig själv för att förtjäna sin plats på planen, hur fan vore det om alla gjorde som gnäll spiken hedström ifjol och bara rymma från problemt och skapa dålig stämmning, då är vi illa ute.


Är inte så säker att bara ett tränar byte gör hela skillnaden och allt blir frid ofrjöd och vi börjar rada upp tre poängare, det måste nog till en rejäl utvärdering inom hela laget vilka som är redo att offra en hörntand för laget och verkligen ta tag i problemen vi har haft så här långt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
tvåtumfyra: lello var den målfarligaste back vi haft i timrå.
han var bara godkänd i defensiven aldrig strålande...

håller dock med om challe man behöver inte ösa skit på honom
men han har i min värld varit ute å cyklat vid många beslut...
jag gillar inte heller hans lite arroganta stil i media när det går illa för hans mannar...

han har kört fast det är det mest uppenbara av alla uppenbara saker här i världen...

en ny tränare löser kanske inte allt men det visar att man inte finner sig i att vara en jävla slagpåse åt alla andra lag i es09/10
laget kan inte gå sämre än det gör just nu (lule matchen)
lite nya ideér i båset kanske kan ge hopp till våra slagna hjältar...
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
tvåtumfyra: Aki Petteri Berg är väl utan konkurrens den bäste backen vi haft.
Kommentera