1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1194880

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
Loomis: Visst är det så. Vi är många som gapat efter Challes avgång nu och det står jag fast vid. Men sanningen är också att materialet han har att jobba med är högst mediokert. Årets TIK är en väldigt blek variant, ett lag man övervärderat å det grövsta. Åtminstone vi supportrar tror jag, i rikspressen finns det vissa av oss idiotförklarade sportjournalister som nog varit ganska rätt ute ett antal år nu. Man har bara som supporter inte riktigt velat se sanningen i vitögat....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
mikenomad: Visst är det så. Man hoppades att Kolan skulle vara något av en marginellt sämre offensiv back än Lehtonen, just nu drömmer jag om att han "bara" hade varit en Koskinen. Man intalade sig att NU var det dags för Hynning att visa att han är en målgörare i förstalinan, nu får man vara glad om han finns med i protokollet varannan match. Med oerfarna backar som Sonntag och Granath på banan samtidigt som kolan underpresterar och vi fortfarande har Skogs så är det inte så konstigt att vi går kräftgång just nu. Minst en till Caslava hade behövts.
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
” Men sanningen är också att materialet han har att jobba med är högst mediokert. Årets TIK är en väldigt blek variant”

I så fall är det precis som jag har sagt hela tiden: Linkan är en undermålig och okvalificerad sportchef. 3 miljoner mindre i budget betyder fortfarande inte att vi är en fattig elitserieklubb. Inte i förhållande till lag som Luleå, Skellefteå, SSK, Rögle etc. Dem har varit duktigare så alltså är vi sämre.
Vad beträffar Challe så blev det glasklart för mig redan i första mötet mot Modo att karln måste bort all världens väg. Jag ser att resten av hockeysnack så sakta börjar vakna nu. Nästa gång hoppas jag att man inte satsar på en tränardebutant när man ska ta ett sportsligt steg till. Självklart en stor och omotiverad chansning i det läget.
Kommentera

Sv: Timrå IK-Luleå HF 2009-10-29
mikenomad:

Håller med! Tyvärr en förening på väg ner i avgrunden...T-J ska bort till att börja med, självklart måste vi ha in några riktigt vassa spelare. Annars är TIK ett minne blott!
Kommentera