1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1195830

Sv: Lakens lösning
liston: I mina ögon gäller det att få in en KARL i laget som har lite pondus och får spelarna att lyssna och agera som ett lag, vilken tränare som helst skulle kunna vända skutan i rätt riktning bara det finns en ömsesidig respekt.

Som läktar coach är jag 100% säker att en förändring i detta läge i tränar staben skulle kunna få oss att lyfta, OM ALLIHOPA HÄR GÅR TILL SIG SJÄLV OCH MAN FÅR EN NY CHEF PÅ JOBBET DÅ LYFTER MAN PÅ ÖGONBRYNEN OCH LYSSNAR!! och med automatik försöker man att göra sitt jobb bättre i alla situationer.


KORTSIKTIGT/LÅNGVARIT ?????


I mina ögon har vårat lag en tränare som har brytit ner denna ömsisidiga respekt genom åren och resultatet ser vi nu.....jag tar ett exempel som päjärrvi-svensson, han har alltid haft en ruskig spelglädje och sprudlande livs lust.....VAR ÄR DEN NU??

Allt som timrå var har försvunnit till och med läktar kulturen är borta, nu behövs det en förändring, OCH DET ÄR NU ANNARS GÅR DET HÄR ÅT HELVETE!!!


Bygga större arena, jaga sponsorer, är morgondagens problem, NU MÅSTE VI FÅ ORDNING PÅ DET SPOTSLIGA, all då menar jag all måste dra sitt strå till stacken då tycker jag att man börjar upp i från och anställer en ny huvudtränare i TIK för den som sitter på rodret har gjort sitt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lakens lösning
tvåtumfyra:
En Ny arena är just långt borta som jag ser det.

Först MÅSTE vi få fason på laget.
En ny tränare ja, sedan folk som klarar av att ta tuffa beslut men inte äventyrar ekonomin,
sedan en sportchef värd namnet sportchef.

Kanske en representant från fansen skulle få vara med?!!

Timråandan måste tillbaka framför allt på läktaren, för det var inte länge sedan man på TV upskattde Timråsupportrarna för sitt engegemang till sitt lag och adra lag tyckte det var kul att spela här. Dt tycker dom nu med fast på ett annat sätt.
Kommentera

Sv: Lakens lösning
Märkligt vad vi har gjort DIF bra de senaste två åren. Det är som att dom får en raket i röven när dom möter Timrå. Dom åker åttor runt Timrå och vi ser alltid helt utspelade ut på Hovet.

Just nu är detta ett lag i spillror. Jag menar, Björn Svensson i en första lina?? Det var bara två år sedan man funderade på om han gick in på fyra femmor. Vi har Bolibompa kedjan som är den som bär laget.

Jag tror att det gäller att lätta på lädret och göra några smart lösningar. Få loss lite pengar och sedan måste man nog tyvärr ta ett minusår till. Snålheten bedrog visheten:

- Mora tar säkert gäna över Skogs
- Jag gillar Meuniers fighting spirit, men han räcker inte till (påminner lite om Lee Jinnman...). Kanske Sundsvall kan ta honom i ett byte
- Anger, jag vet inte vem som skulle ta honom? SSK kanske.

In med en par tre nya TUNGA namn.

Det lag som vi just nu ställer på banan kommer att bli DYNG-SIST. Så är det bara
Kommentera