1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1195805

Sv: Lakens lösning
tvåtumfyra:

Vad händer om Kenta skulle komma tillbaka, men misslyckas, hab får ju samma lag som tjalle?

Boork har haft sin tid, numer en dukitig expert som kan prata men vad mer?

Wikegård kan då slå näven i bordet men om det hjälper vet jag inte.
Omvänd psykologi kanske kan ha effekt men tveksamt.

Vi måste hitte en som hat Kentas lugn, Boorkens psykologi och Wikegårds stämma då kan det gå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lakens lösning
liston: I mina ögon gäller det att få in en KARL i laget som har lite pondus och får spelarna att lyssna och agera som ett lag, vilken tränare som helst skulle kunna vända skutan i rätt riktning bara det finns en ömsesidig respekt.

Som läktar coach är jag 100% säker att en förändring i detta läge i tränar staben skulle kunna få oss att lyfta, OM ALLIHOPA HÄR GÅR TILL SIG SJÄLV OCH MAN FÅR EN NY CHEF PÅ JOBBET DÅ LYFTER MAN PÅ ÖGONBRYNEN OCH LYSSNAR!! och med automatik försöker man att göra sitt jobb bättre i alla situationer.


KORTSIKTIGT/LÅNGVARIT ?????


I mina ögon har vårat lag en tränare som har brytit ner denna ömsisidiga respekt genom åren och resultatet ser vi nu.....jag tar ett exempel som päjärrvi-svensson, han har alltid haft en ruskig spelglädje och sprudlande livs lust.....VAR ÄR DEN NU??

Allt som timrå var har försvunnit till och med läktar kulturen är borta, nu behövs det en förändring, OCH DET ÄR NU ANNARS GÅR DET HÄR ÅT HELVETE!!!


Bygga större arena, jaga sponsorer, är morgondagens problem, NU MÅSTE VI FÅ ORDNING PÅ DET SPOTSLIGA, all då menar jag all måste dra sitt strå till stacken då tycker jag att man börjar upp i från och anställer en ny huvudtränare i TIK för den som sitter på rodret har gjort sitt.
Kommentera