1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582982 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1196101

Sv: Timrå IK - Frölunda 2009-11-01
Bragd-Birger: Jag hoppas så klart att Timrå vinner eftersom beslutet om Challes uppsägning redan måste vara fattat innan matchen.

Jag accepterar också kvalserien. Jag accepterar däremot inte att de som ligger bakom den här historiska genomklappningen ska vara kvar längre än denna säsong. Och den innefattar även klubbchef och sportchef.

Jag sa ju att det var idiotiskt att anställa Linkan och Challe... Jag sa det väldigt många gånger. Valen var helt upp till dem själva, man hade kunnat göra betydligt annorlunda. Allt handlar om felbeslut. Ingenting annat!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda 2009-11-01
RocknRolf2: Jag har inte alls samma åsikter som du i sportchefsfrågan. Herregud, det är ju oftast gamla spelare och profiler i klubbarna som plockas upp och lär sig eftersom. Var kom Nubben ifrån, liksom? Och jag var jävligt kritisk till honom efter hans första säsong som sportchef, och närde några fantasier om att Peo skulle komma tebaks till klubben i den rollen.
Tack och lov blev det inte så.

Någonstans får du bestämma dig för vad du tycker är dåligt. Du kan inte svara 'allt!!!1' på den frågan, hela tiden. Dvs usla spelare som underpresterar, en usel tränare som inte får dom usla spelarna att spela bra, en usel sportchef som värvade usla spelare till den usla tränare, samt en usel klubbdirre som inte ger mer pengar till den usla sportchefen...osv.

Du vill lösa problem med ett avsågat hagelgevär. Alla som träffas ska bort. Spelare, tränare, sportchef och klubbdirre.
Man måste börja någonstans. Steg ett är Challe. Det är där den akuta läckan i hela timråskutan sitter. Sen får vi se.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda 2009-11-01
Boork? Ja för helvete! Han har i alla fall varit med förut. Vi ska ha någon som har varit med förut. Inga fler jävla blåbär i Timrå IK!
Kommentera