1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581698 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1196802

Sv: Efter Karjala
Frella: Och med tanke på vad Christer Ericsson säger i media kan vi glömma ett tränarbyte den närmaste tiden. Vi får antagligen nöja oss med nån sniper eller så. ;o)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Efter Karjala
250kg kärlek: Det är dock nästintill tragikomiskt när han som är/ska vara ytterst ansvarig för värvningar är inne på en helt annan linje i granntidningen och även Challe tror ju på det här med en dåres envishet...

Jag vill under uppehållet se att TIK jobbar på Linkan Bremberg. Han behöver ingen närmare presentation och en sån värvning skulle höja offensiven på alla plan. Det skulle även ge oss ett till "nyförvärv, Niklas Anger.

Vidare så skulle det verkligen sitta fint att få in en kreativ rightare med målsinne, mycket för PP-spelets skull givetvis. Det skulle ge valmöjligheter och tillföra ytterligare en dimension i den spelformen.

Den förstnämnde känns faktiskt realistiskt med tanke på att han sitter på ett korttidskontrakt med Jokerit, som jag antar att han kan bryta om han får något konkret förslag, och att Challe och inte minst Anger finns här.

När det gällar att hitta den sortens rightare jag suktar efter så är det väl kanske något av en utopi i dessa tider, men har man några ess i rockärmen så är det nu de ska tas fram.
Kommentera

Sv: Efter Karjala
250kg kärlek: Jag ser hellre en sniper än en ny tränare också bra vi fortsätter med hög forechecking även efter uppehållet =)
Kommentera