1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1196807

Sv: Efter Karjala
250kg kärlek: Det är dock nästintill tragikomiskt när han som är/ska vara ytterst ansvarig för värvningar är inne på en helt annan linje i granntidningen och även Challe tror ju på det här med en dåres envishet...

Jag vill under uppehållet se att TIK jobbar på Linkan Bremberg. Han behöver ingen närmare presentation och en sån värvning skulle höja offensiven på alla plan. Det skulle även ge oss ett till "nyförvärv, Niklas Anger.

Vidare så skulle det verkligen sitta fint att få in en kreativ rightare med målsinne, mycket för PP-spelets skull givetvis. Det skulle ge valmöjligheter och tillföra ytterligare en dimension i den spelformen.

Den förstnämnde känns faktiskt realistiskt med tanke på att han sitter på ett korttidskontrakt med Jokerit, som jag antar att han kan bryta om han får något konkret förslag, och att Challe och inte minst Anger finns här.

När det gällar att hitta den sortens rightare jag suktar efter så är det väl kanske något av en utopi i dessa tider, men har man några ess i rockärmen så är det nu de ska tas fram.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Efter Karjala
Ambroo: Angående Bremberg så håller jag inte med!
Svindyr men framför allt ingen karaktärsspelare!

Jag vill värva in KARAKTÄR till laget! Sådana spelare som Sonnenberg.
Dessutom kanske en back är mer prioriterad, för att stabilisera upp, än en forward? I och för sig försvinner ju MPS och Lander framöver.
Kommentera

Sv: Efter Karjala
Ambroo: Jag tycker att Björn Svensson,Pääjärvi,Pärssinen är alldeles för dåliga defensivt.Någon eller helst alla tre tycker jag borde ersättas.Men det är förstås inte möjligt.Tycker inte att nån av dom gör nån nytta för laget.
Kommentera

Sv: Efter Karjala
Ambroo: tror vi kan glömma Bremberg i Timrå, ryktet säger att han fick en fet sign-on bonus hos ryssarna och kan inte vistats och spela hockey i sverige före nyår av skatteskäl.


tror Linkan mörkar eventuella nyförvärv likt han gjorde inför sessen, gillar oxå iden med en rightare med pp som styrka i CVn.

Men tok viktigt och prio ett är att gubbarna vinner och spelar bra mot SAIK direkt efter uppehållet, då tror jag faktiskt vi vänder detta.
Kommentera