1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1197224

Sv: Apropå nånting...
tvåtumfyra: jag utgår ifrån att Modo har en har en bra kontakt med sin sponsorer och informerar dom om läget och inte har lokalblaskan som enda sätt att kommunicera.Jag tänker inte påstå att jag helt förstår vad det handlar om men om nu skatteverket hur blir det då för Mif som har fått en skaplig rabatt på sin hyra?

Jag tror också att Skatteverket kommer att granska fler klubbar som äger sina arenor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Modoante: jag antar att du menar Percys generösa upplägg med MIF? i det fallet kan han väl som privat person skänka penagrna till MIF som är skattebefriat numer i Sverige, alternativt skulle väl hans företag PNB kunna ses som sponsor.

I Modos fall handlar det väl om att föreningen slipper skatta för pengar som den MODO ägda hyresvärden skulle fått skatta för om hyran varit skälig, snurrigt det där,jag ska erkänna att jag inte riktigt har full koll på dessa regler heller, men jag tror inte tidningens sakkunniga ger grönt ljus för inslaget om det inte var ett stort ? angående detta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Modo anade nog redan vid årsredovisningen vartåt det barkade.

"Skatteverket har en pågående skatterevision i MODO Hockey och i dotterbolaget Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB. Revisionen omfattar bland annat fördelning av intäkter mellan koncernföretagen. Resultatutfallet av revisionen är i detta skede svårbedömt."
Kommentera