1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1199172

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Uno Gordon: Att vara smartare än mig säger inte så jävla mycket så det behöver du inte få storhetsvansinne av! Men att gå in på HS i jämna mellanrum och skriva av dig alla dina radikala uttalanden och påhopp - och sedan tro att ingen här kommer att reagera är för mig jävligt konstigt, någonting måste ju fattas...Kanske just du som måste hitta en brud som kan ta ner dig på jorden och inte Månsson, aja något är det iaf....social kompetens maybe.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Blizzard: Du skall inte lägga näsan i blöt helt enkelt. Det angår inte dig vad jag har för problem eller ej. Håll dig till sakfrågorna istället så vore jag jävligt tacksam. Vänd inte på femkronan och diskussionen till att få den att handla mig istället för Charles Berglund. Jag vet vad jag skriver om för någonting. Men på dig låter det ju som en självklarhet att jag måste punkta exakt ordagrant varför jag tycker si eller så hela tiden. Jag har ingen som helst skyldighet att i detalj redovisa allt jag känner till offentligt. När jag väl smashar så gör jag det efter att missnöjet pyrt en längre tid. Jag har fått nog helt enkelt.

Om vi säger så här då, Challe befinner sig på min nivå just nu. Jag vet vart det felar någonstans för mig och har en gameplan för detta. Den följer jag slaviskt och har inte du sett min utveckling unde denna tidsepok så har du också stora problem och bör uppsöka vård.

Se till att svara sakligt och seriöst på inläggen istället för att garva åt allting likt en dåre. Det är sällan du bemöter inläggen och det som faktiskt debatteras utan hakar upp dig på mig hela tiden av någon outgrundlig anledning. De är det som stör mig allra mest.

Ta ett djupt andetag och försök bemöta det jag skriver så blir tonläget betydligt trevligare istället för att bara häva ur dig en massa oneliners och banala groggskämt hela tiden.
Kommentera