1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582170 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1199628

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Taurus: Något är fundamentalt fel i årets trupp. Ungefär som i fjol innan Hedström stack. Genast blev det bättre (utan att skylla det på Jonte). Men det blev bättre med den lösningen.
Vi behöver nog göra något liknande i år för att dels få fart på spelare som inte kommer upp till sin rätta nivå men också för att sända signaler till övriga att det här ska vi ta oss ur. En lösning, som diskuterats flitigt är, att låta Challe kliva åt sidan. Jag tror det är en bra lösning samtidigt som en eventuellt ny tränare måste få in ett par klasspelare som tar tag i det här.

Detta behöver ske relativt omgående, helst innan uppehållet vi precis haft. Typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
250kg kärlek: Håller med, börja med att skicka challes favorit spelare nr.10
Hur den mannen kom till Timrå är för mig en sjuk gåta, och alla ni som tycker att han sliter och har hjärta etc. men sen då? Han är ju så dålig så att klockorna har stannat för länge sedan, och visst det finns dom som är typ 10ggr sämre, men dom får inte lika mysket istid som denna fransos heller, bonjoirno.

Öppna lädret nu och köp någonting vettigt, Caslava verkar inte trivas något vidare i sin nya klubb, med fler som inte trivs i sin gamla. Vad beror det på, jo tydligen så finns det någon i laget som gör så att spelarna inte vågar spela sitt egna spel. Alla skall in i samma form och stöpas om till nya spelare, och spelar man inte som man blir tillsagd så blir det konflikter och utskällningar. Bra taktik i ett lag som befinner sig där det gör.

Challe kan inte må riktigt bra, det enda han pratar om i intervjuer är att han inte är rädd för sparken hissknappar, och det klassiska "– Jag tycker grabbarna gör en förbannat bra arbetsinsats, men det blir för många felbeslut. Vi får gnugga på, säger Timrå-tränaren Charles "Challe" Berglund."

"det är för mycket berg och dalbanehockey" men grattis när skall vi åka uppåt? Snöboll...
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
250kg kärlek:

Helt rätt tror jag, men tror inte nödvändigtvis att Challe måste gå! Han har trots allt gjort det bra säsongerna innan! Man måste oxå se att målvakterna inte ens kommer upp i 90%, och det är åt helvete!Men visst! Vi har ingen Petrasek, Niskala eller Lehtonen på backen. Inte heller nån Hlinka, Voutalainen eller Mårtensson framåt! Inte heller har vi nån Ledin, Beach eller Kåberg som ger energi! Kan det bli mer uppenbart var problemen är???
Kommentera