1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1199752

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Kramer: På tisdagkväll gör Challe sitt sista framträdande i rödvitt. Då spricker fasaden. Vi kommer att åka på torsk med antingen 3-1 eller 4-2 mot SSK. Popovic kommer att taktiskt utmanövrera Fröken Berglund. Med bister min vandrar han ut ur katakomberna och svarar fåordigt på journalisternas kommentarer. På frågan om det är över nu spänner han blicken i Länstidningens journalist och frågar hur han kan ställa en sån ini i helvete korkad fråga? Det är ett jävla tjat om min person hela tiden. Fattar du ingenting? Lägg ner pennan grabben och utöka dina studieskulder så kanske åra vägar korsas igen? Adjö!

Det blir det sista offciella uttalandet Challe gör som huvudtränare för Timrå IK.

"Go´morgon här är Sporten med senaste nytt: "Charles Berglund lämnar med omedelbar verkan sin roll som tränare för Timrå IK. Sent igårkväll efter förlustmatchen mot Södertälje i AXA Sports Center ville inte en irriterad Berglund svara på några frågor kring sin status. Men i ett pressmeddelande nu till morgonen lättar han sitt hjärta och erkänner att trycket utifrån blev för stort. Jag ville egentligen stanna kvar för jag avskyr att avsluta som en förlorare. Men efter att ha haft en telefonkonferens inatt med klubbdirektören Thomas Johansson som beslutade vi i samförstånd efter moget övervägande att det vore bäst för båda parter att bryta nu. Det känns surt som fan. Det var inte det här slutet jag ville ha. Jag ville ju successivt förbättra mina resultat stegvis och jag trodde ärligt att jag var på god väg att göra detta när jag gick in till den här säsongen. Jag tycker fortfarande att vi har ett bra lag. Men olyckligtvis har de uppenbarligen brustit i kommunikationen mellan mig och Nygge och spelarna när vi förmedlat någonting. Vi har inte talat samma språk dessvärre. Jag hoppas verkligen grabbarna kan höja skallarna och ta sig ur detta. För jag lider med laget. Bara hoppas att min efterträdare når ut med budskapen och lyckas täta skrovet. Nu skall jag åka på en välbehövlig semester utomlands, vart vet jag inte riktigt än och hämta nya krafter och sedan man får se ifall telefonen ringer igen annars får man sadla om till Galopp och testa nya vägar. Tack för den tid som vart avslutar Berglund. Och redan i eftermiddag håller Timrå IK presskonferens för att klargöra turerna i denna soppa. Vi återkommer givetvis till detta i våra senare sändningar."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Simmalugnt: Nej man kortar givetvis ner nyheten till dessa rader.

"Go´morgon, Challe Berglund lämnar med omedelbar verkan sin roll som huvudtränare i Timrå IK. Sent igårkväll efter förlustmatchen mot Södertälje i AXA Sports Center var ledningen med Challe i spetsen fåordig i kommentarerna kring sin status. Men nu uppger man på sin officiella hemsida alltså att parterna gått åt skilda håll. Även assistenten Per Nygårds kliver av. I eftermiddag kommer klubben att hålla en presskonferens och vi återkommer givetvis i våra senare sändningar kring det hela."
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Uno Gordon:

Ett möjligt scenario.

Men jag tror inte att Timrå skulle få så mycket sändningstid i riksmedia. =oD
Kommentera