1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1199762

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Pär: Fanns det något hopp före brynäsmatchen? Finns det något hopp om Timrå vinner mot FBK?

Lite sansning nu, ladies and gents. Timrå har tagit 6 pinnar på de tre senaste. Låt oss avvakta och se vad utfallet blir på de kommande tre.
Matcherna mot RBK och SSK är en nyckel för säsongen. Torskar vi dom kan vi börja snacka kvalserie på riktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12

Bragd-Birger: Framförallt måste vi se lite nyanserat på nuvarande situation. Realistiskt är knappast att ropa efter Johanssons avgång, realistiskt är att jobba utifrån den trupp vi har idag och försöka få ut max vid varje tillfälle. Realistiskt är att föreningen försöker med alla medel att få hit spelare som kan bli den injektion laget behöver. Realistiskt är att få hit en spelare med attityd, som blir förbannad, som jagar skiten ur de spelare som inte gör sitt yttersta. Realistiskt är att använda alla eventuella undanlagda medel, alla eventuella reserver (utan att för den skull rensa hela kassakistan) för att få ordning på det här. Realistiskt är också att se över tränarbiten. Realistiskt är att reda ut detta prekära läge vi hamnat i.

Efter säsongen tycker jag, liksom Pär varit inne på sedan den dag han registrerade sig, att man bör se över hela organisationen. Det är lätt att tycka så här i bistra tider att grunden i föreningens kräftgång stavas klubbledning. Kanske har man varit för naiv, kanske var det inget bra beslut att värva Linkan som ytterst ansvarig för hur truppen skulle sättas samman?! Vad gjorde marknadsavdelningen under lagets tunga period? Satt man och tittade på eller jobbade man febrilt med att försöka mjölka fram mer pengar från lagets sponsorer? Hur hanterade Thomas situationen? Förmedlade han "det-blir-inga-mer-pengar" eller hade han någon annan inställning? Vilka krav sattes på Challe/Nygårds? Och vad hade dessa två för svar på dessa krav? O.s.v.

Men, det viktigaste just nu är att fokusera på laget, göra kloka åtgärder för att om möjligt undvika en degradering. Personligen har jag räknat bort slutspel, vi har ändå inget där att göra. Nu fokuserar jag mig på att se små ljusglimtar i laget och spelet som får mig att tro att vi fixar en kvalserie framåt våren. Just nu, just idag, finns inget som tyder på att vi reder ut en kvalserie. Årets Timrå är för dålig på väldigt många viktiga punkter.

Tyvärr.

Kommentera