1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1199767

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12

Bragd-Birger: Framförallt måste vi se lite nyanserat på nuvarande situation. Realistiskt är knappast att ropa efter Johanssons avgång, realistiskt är att jobba utifrån den trupp vi har idag och försöka få ut max vid varje tillfälle. Realistiskt är att föreningen försöker med alla medel att få hit spelare som kan bli den injektion laget behöver. Realistiskt är att få hit en spelare med attityd, som blir förbannad, som jagar skiten ur de spelare som inte gör sitt yttersta. Realistiskt är att använda alla eventuella undanlagda medel, alla eventuella reserver (utan att för den skull rensa hela kassakistan) för att få ordning på det här. Realistiskt är också att se över tränarbiten. Realistiskt är att reda ut detta prekära läge vi hamnat i.

Efter säsongen tycker jag, liksom Pär varit inne på sedan den dag han registrerade sig, att man bör se över hela organisationen. Det är lätt att tycka så här i bistra tider att grunden i föreningens kräftgång stavas klubbledning. Kanske har man varit för naiv, kanske var det inget bra beslut att värva Linkan som ytterst ansvarig för hur truppen skulle sättas samman?! Vad gjorde marknadsavdelningen under lagets tunga period? Satt man och tittade på eller jobbade man febrilt med att försöka mjölka fram mer pengar från lagets sponsorer? Hur hanterade Thomas situationen? Förmedlade han "det-blir-inga-mer-pengar" eller hade han någon annan inställning? Vilka krav sattes på Challe/Nygårds? Och vad hade dessa två för svar på dessa krav? O.s.v.

Men, det viktigaste just nu är att fokusera på laget, göra kloka åtgärder för att om möjligt undvika en degradering. Personligen har jag räknat bort slutspel, vi har ändå inget där att göra. Nu fokuserar jag mig på att se små ljusglimtar i laget och spelet som får mig att tro att vi fixar en kvalserie framåt våren. Just nu, just idag, finns inget som tyder på att vi reder ut en kvalserie. Årets Timrå är för dålig på väldigt många viktiga punkter.

Tyvärr.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Heder till Hynning som efter lite blödspill på isen kom tillbaka riktigt snabbt några byten senare, har han äntligen fattat vad inställning är för något så måste det faan smitta av sig på hela laget.

Kan hålla med andra om att det skulle vara spännande att släppa fram Sundsvallsmålisen och varför inte redan i nästa match, tror inte han skulle göra bort sig samtidigt som det sänder signaler till laget att spelet som varit inte alls duger på något sätt.

Har varit anti-Boork tidigare men efter hans utspel i Canal + igår så är jag av en annan uppfattning, han är nog mannen som kan få denna skuta på rätt köl igen, såklart mycket snack i mellanåt men han har en hel del i bagaget som visar vad han går för.

Nåt måste hända i alla fall och jag skiter i vad, Challe, ny målis, nyförvärv whatever, bara klubben visar någon sorts handlingskraft.
Går inte att spela så bedrövligt match efter match utan att det händer något,
byt Stormare mot Huss i båset eller varför inte Dolph Lundgren, nån måste väcka liv i dessa välavlönade hockeyspelare.

/Magnus
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Ang. 2-0 målet igår i diskusionen kring det.
Det är skillnad om Timrå gör såna där mål. Det är alldeles tydligt det.

Saxat från Dagbladet:
"Vad säger du om situationen som låg bakom 2–0-målet?

– Det har varit domarutbildningar med ”Kuben” (domaren, Thomas Andersson) där man har sagt att man inte får forcera in pucken i mål. Vi har själv haft tre liknande situationer när pucken legat mer fri men målen har blivit bortdömda, säger Nygårds.

Charles Berglund:

– Sören (Persson, gårdagens domare) säger att det är här och nu som gäller. Och jag säger inte att han gjorde fel, men vi blir frustrerade där just eftersom vi fått flera mål bortdömda själva."
Kommentera