1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1199893

Sv: Apropå nånting...
JimmyH:
Men Jimmy handen på hjärtat.
Varför har Challe fått börja om med ett nästan nytt lag varje år.
Och varför är det svårt att värva/behålla spelare numera.
Jag vet ju inte om det är Challes fel det vet jag verkligen inte.
Men det är en känsla jag haft hela tiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tvåtallar: Himla tjat om att ifrågasätta Challe, Någon som läste förra numret av Sundsvallsnyheter?, En intervju med "MentalCoachen" Olof Röhlander, Han har hand om Bordtennis landslaget, Örgryte, och HV 71,..

På frågan om Challe bör avgå, svarade han,: Byta tränare går fort i hockey, Men det finns stattistik på att byta tränare under sässong, visar en ökad skade frekvet, (Vill vi ha det?). Challe kan ha något stort på gång, Låt han få,tid och visa det, Och till slut sade han att så länge en tränare har spelarnas förtroende, då ska varken styrelse eller några anndra ha med det och göra..

Vad har han gjort me anndra lag?..

HV71: de hade en förmåga och vinna borta men inte hemma, De gjorde en annalys. och kom fram till att, spelarna saknade den sammanhållningen som var på bortaresorna, följden blev. De samlades tidigare än normalt och spelade kort och umgicks, sedan åkte de buss runt småland, följden blev att de vände trenden.

Brynäs: Hade förmågan att spela bra efter jul, vad gjorde dom? Jo firade jul med julbord och klappar i Augusti, följden de vände trenden.

Örgryte: de fick hela tiden höra att de spelade dåligt i slutet av matcherna, då plockade han fram utvalda matcher där de avgjort i slutet, och Det tänket var inte mer sant än det laget redan hade, att spela dåligt mot slutet, men resulatet visade. Att laget började avgöra i slutet nässtkommande matcher.

Om Timrå sa han, Timrå måsste ändra "Tänket" allt är självförvållat, man börjar räkna upp mottgångarna, och till slut ser man ett mönster och kallar det "Oflyt" bortdömda mål osv, framgång föder framgång, osv o tvärtom.

Ett lag som tror på sig själva och det man gör, är ett vinnande lag...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Tvåtallar: Det blir konstigt att diskutera något jag skrivit för över en vecka sedan. Jag skrev om just det med det handlade om att behålla Challe just nu eller inte.

I denna kontext så är det ointressant varför spelare som inte finns i den nuvarande truppen har lämnat laget eftersom det handlar om att göra vad som är bäst för laget just nu så att vi börjar ta mer poäng. Då kvittar det vad Riku Hahl tyckte om den tränare han gjorde sin livs bästa säsong hos.

Frågan är istället mer intressant gällande om vi ska förlänga med Challe efter den här säsongen vilket jag också skrev då. Är det så att Challe är en stor del i att spelare lämnat klubben så ska han inte erbjudas en fortsättning. Det funkar ju inte.

Kommentera