1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1202574

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17
El Maco: En sak till.
Självklart är klubbledningen medvetna om problemen, frågan är vad de gör åt dom...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17

Laken: Klubbledningen är självklart mycket väl medvetna om problemen. De jobbar garanterat dag och natt med kontakter för att kunna knyta upp nyförvärv och förstärka laget. Supportrarna kan vädra sina meningar och föreslå den ena spelaren efter den andra här man faktum kvarstår.

Ledningen tvingas ta hänsyn till en parameter många supportrar allt för ofta glömmer bort. De hanterar inga fiktiva summor i Monopol-pengar utan måste säkerställa finansieringen i SEK, oftast genom extern finansiering där aktörer från det privata näringslivet visar sin lojalitet och välvilja genom att sätta till pengar, för att därefter försöka nå en lösning med den enskilde spelaren.

Vi supportrar måste vara medvetna om att det är inte Aftonbladet Dreamteam eller dess efterträdare som ledningen för Timrå IK medverkar i med ett gemensamt lag.

De flesta av oss saknar kontakt med en enda spelaragent, vi har ingen som helst direkt insikt i lönenivåer eller vilka spelare som finns tillgängliga på marknaden.

Man kan ha olika åsikter om olika delar av organisationen "Timrå IK" från klubbdirektör, marknadsansvarig, sportchef och tränare till spelartrupp. På kort sikt behöver laget förstärka truppen för att lösa den akuta krisen. Även nuvarande tränares fortsatta existens bör ifrågasättas. Därefter bör tjänsterna som klubbdirektör, marknadsansvarig och sportchef ses över.

Jag håller med El Maco om att det ser bättre ut nu än för säg fem omgångar sedan. Anser fortfarande att Challe misslyckats med sitt uppdrag och att hans fortsättning i klubben är tveksam. En konstruktiv spelidé saknas. Kanske ska han ges ytterliggare en månad men i så fall bör han snarast ges bästa förutsättningar genom ett par nyförvärv.

Det bästa vi sofftyckare och läktarexperter kan göra i dagsläget är att fortsätta gå på matcher och stödja laget till sportsliga framgångar medan ledningen gör sitt. Det stödet behöver våra spelare.

Rögle BK på hemmaplan imorgon och ny chans på 3 poäng.

Kommentera