1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1202601

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17

Laken: OK. Hur ser din verklighet ut? Vad kan du förvänta dig att få för svar på det där mailet? Är inte det att slösa både bandbredd, egen och annans tid? Vad kan man svara? 

"Gosh! Jag håller med om allt, har precis sprungit ut och köpt flyttlådor åt Challe, tack för att du öppnade ögonen på oss! /vännen TJ"

Eller mer troligt, något i stil med:

"Tack för ditt mail. Vi är besvikna på det sportsliga resultatet och hoppas på bättring. Dock tror vi på och står bakom vårt tränarpar/TJ"

Hade El Maco varit klubbdirre hade du fått svaret "Tack för ditt mail, det här tillförde absolut ingenting /El Directoro"

Klubbledningen ställer upp i media vad jag kan se och det tycker jag är rätt metod att kommunicera läget. Om de ska sitta och mailväxla med hela hockeysnack så gör de fel saker. Vad exakt tillför du enligt din uppfattning genom att maila för att tala om att det inte går bra nu och att powerplay och boxplay ser för taskigt ut? Tror du att ditt mail är något slags beslutsunderlag för klubbledningens utvärdering av Challes anställningssituation?

Vill du klaga, gör det här för all del. Vill du påverka på det sätt du kan, stötta laget. Kommer du på Den Enkla Lösningen på Timrås nuvarande problem så behöver du inte hålla inne med den, då kan du dela med dig av den. Tränarsparkning är en variant som tyvärr inte lär lösa allt och för den delen säkert inte du är den ende som funderat på (vem som ska ta över är en intressant följdfråga som man kan klura på) och ett sånt mail är i min verklighet väldigt onödigt. Simple as that.

Kommentera