1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1202667

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17

Uno Gordon: Jag slösar bort arbetstid på hockeysnack men annars försöker jag sköta mitt jobb. Jag får någonstans runt 100 e-mail varje dag och har toppat på sådär 250 mer eller mindre arbetsrelaterade e-mail på en dag. Inte läser och besvarar jag allt. Ännu mindre så om mailen är i A4-längd. Då skulle jag inte få göra annat. Man måste sålla i bruset. Det är inte knivhugg i ryggen, det känns rätt sunt.

"Man använder sig av en dåres försvarstal", priceless! Du tar aforismkonsten till nya dimensioner.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17
El Maco: Arslet svarade nästan uteslutande på min mejlkorrenspondens och sms. Undantaget kunde vara hektiska arbetstoppar och semestertider. Men även när han befann sig utomlands så svarade han i mobilen och bad sedan att få återkomma vid hemkomst vilket således också¨skedde. Det som gör mig ännu mer besviken är att jag trodde Linkan hade högre upp i tak än vad som nu är fallet.

Varför göra sig så in i helvete märkvärdig och stor utav sig. Man glömmer lätt bort småhandlare som mig i tider som dessa då intäkterna ökar och man spelar på en annan nivå. Men utan sådana som dig och mig Mattias hade inte föreningen varit där den är. idag Sådant tycker jag man skall beakta när man slår undan benen på folk som verkligen bryr sig om. Verkligheten kan gripa tag i en brutalt snabbt och omskakande fort innan man ens hinner blinka. Har man då vänt ryggen åt faster Rut och moster Olga samt den halte och tandlösa kusinen från landet så får man dem aldrig tillbaka igen.

Som det är nu kan vi sätta epiteten Tvärvigg efter Challe såsom han orerar om att statistik kan man torka sig i arslet med och att ödesmatcher och ödesveckor inte existerar. Det är för när serien är slutspelad som man kan summera. Allting annat är tvärsäkert tjänstefel. Det känns verkligen hedrande att ännu en gång bli smälld på fingrarna av en nollåtta. Men jag har fel i vanlig ordning av ohejdad vana kanske det är bäst att tillägga.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17
El Maco: Så hur många mejl anser du är rimligt att man skall författa för att uppnå statusen att bli besvarad?
Kommentera