1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577972 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1204033

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2009-11-19
Uno Gordon: Ja lika bra att se katastrofen realistiskt i ögonen nu för föreningen o agera utefter tanken vilken tränare vill vi skall leda det sargade laget i en kvalserie till våren förhoppningsvis har vi fått tillbaka några backar till då speciellt M Karlsson saknar jag just nu..


Challe har nog med travet o det känns som vi behöver en erfaren coah men vem inför den serien o naturligtvis värva ett par förstärkningar inför den också eftersom priset att åka ur är obetalbart ....förra gången vi flyttade ur finrummet blev det allsvenskan i 16 år el 18 år idag är det nog inte lättare att att sig tillbaka ...då är man för gammal att hinna se Tik i eliten igen känns vemodigt minst sagt i ett troget gammalt TIK hjärta
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2009-11-19
Det här var säsongens hittills tyngsta förlust. Så jäkla jobbigt just nu, att ge tre poäng till Rögle är ren tabellkatastrof.

Vi krigade som sjutton för våra mål, när vi sen ledde då kändes det som om Röglesplelarna reagerade "Men oj TIK leder, vi åker upp och sätter en reduceringspuck" och så gjorde de det. Så otroligt enkelt för dem, medans vi verkligen fick kämpa för våra mål. Bittert är bara förnamnet.

Asså vi har backar borta just nu, det är bakåt det verkligen brister. Det är där vi behöver förstärkning i första hand. Sen när man fyllt där så kan man fundera på "powerforward".

Sen "omstart i Allsvenskan" ja visst så blir vi av med dyra kontrakt, men vi kommer inte tillbaka till elitserien igen. Sen gäller det att vi har en riktigt duktig sportchef som kan hitta guldkoren som kan ersätta de rivna kontrakten. Vi har inte heller de ekonomiska musklerna, eller juniorer som kan ordna ett återtåg. Mora är nog det närmaste man kan komma TIK där och de kan har ju verkligen inte elitserien i sikte.

Sen Skogs, visst han drog på sig utvisning. Men han fixade också en, dessutom så låg han bakom ett av TIK:s mål. Nä Skogs är verkligen inte sämst.

Redigerad kommentar

Kommentera