1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581638 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1205749

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
Anonymous: Sedan bör vi nog även riva kontraktet med Mattias Karlsson efter denna säsong. En mer nedkyld spelare få du banne mej leta efter. Att han ens får benämnas med epiteten "stjärna" är ju för bövelen ett hån rakt av.

Anmärkningsvärt att inte Timrå ryckte i Petri Kokko. Det hade vart en utmärkt förstärkning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
Uno Gordon: Petri Kokko vad skulle vi ha han till? Det är väl inte en sån back som Timrå behöver .. Timrå behöver en rejäl back som håller rent i egen zon och smäller på ordentligt.

Men som det ser ut nu, här inne på HS så verkar ni vilja sparka hela laget, räcker det inte med Challe tror ni? Visst Anger har väl inte kommit till sin rätt, men jag tror att han kommer dit snart....
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
Uno Gordon: ja med sina 6 mål på 106 matcher i timrå så hade han lyft laget till oanade höjder .. om jag minns rätt så kom dom flesta av dom våren innan han stack . konstigt hur man har en benägenhet att minnas gamla spelare som dom var då dom var som allra allra bäst .. även om de var under en väldigt begränsad tid ..
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
Uno Gordon: Samtidigt måste vi ha i beaktning att de var många människor med ett gediget hockeykunnande som öste beröm över den värvningen. Det fanns väl inga här på forumet som inte ansåg att detta var riktigt bra. Däremot har Karlsson inte direkt rosat marknaden hittils., eller till det datum han blev skadad. Nu tror jag att Karlssons storlek samt det faktum att han spelat på liten rink tidigare bidrar till att det tar tid för honom att acklimatisera sig till spelet på svensk mark igen.

Däremot tycker jag personligen att Fredrik Bremberg skulle vara en klockren förstärkning. Jag ser nog hellre att man räddar den här säsongen genom att värva riktig spetskompetens. Och till skillnad mot dig är jag rätt övertygad om att Bremberg skulle göra riktigt bra ifrån sig i Timrå. Att Bremberg skulle bli en flopp är ungefär lika sannolikt som att Anders Huss skulle göra comeback på isen.

Jag tror inte på att plocka in spelare som vi inte riktigt vet kommer att producera eller leverera. Den tiden finns inte. Satsa på säkra kort, om såna finns vill säga. När sedan säsongen är till ända så bör man snabbt som ögat sätta igång förändringsprocessen i föreningen. Jag skulle mer än gärna se att Christer Ericsson får rollen som klubbdirektör. Redan där skulle mycket vara vunnet.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
Uno Gordon: vad säger att Kokko ville komma till oss ,han fick inget nytt kontakt..
vi ville inte ha honom
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
Uno Gordon: De är mycket som är anmärkningsvärt i Timrå IK just nu.
Kommentera