1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1206482

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
73Sjöbba: Ja, det är för mig en gåta varför Linkan förlängde med Starkov. Han hade kunnat vara kvar som utfyllnadsspelare om det inte hade varit så att vi var i akut behov av spetskompetens och så som bekant läget vid tidpunkten för Starkovs kontraktsförlängning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
Som en av dom största "gnällarna" så känns det ju som att man bör kommentera matchen efter något positivt.

Viktigt med tre pinnar men det är ju underförstått, alla poäng är viktiga för oss. Ikväll gör vi mål och fan om vi inte hade kunnat döda den här matchen tidigare. Extra roligt för fransosen att få smälla dit en puck även om han hade bud på fler. Caslava är ju alltid rolig att titta på och ikväll får vi se skott från blå som det SKA se ut. Kul att än en gång kunna "rida ut stormen" även om Djurgården hjälper till med sina utvisningar på slutet. Måste även säga att Sonnenberg överträffar mina förväntningar, han är kanske inte någon sniper men han har förmågan att befinna sig på rätt plats och vara jobbig. Kul också att se holmqvist mucka gräl och sedan backa när han såg att det var en kanadensare som vände sig om. Fortsätt hugga på juniorerna du Holmqvist.

Tycker Lindbäck står för två rejäla tavlor 2-1 målet (lurigt skott men han HAR problem med sina stolpar, det här MÅSTE man jobba med) och 4-3 målet (jag funderar om hans sega förflyttning beror på att han öht inte ser att det kommer en motståndare på andra kanten) men han spelar upp sig och gör några strålande räddningar när vi än en gång släpper till lägen i slottet. Kul att gabbe får vara inne på några framåt också. Visst träffar Skogs skott i stolpen? Ruggigt direktskott var det iaf, synd att den inte fick sitta.

Sen var det ju det här med självförtroendet och två gånger åker vi över röd, när DIF har tagit ut målvakten, och försöker PASSA fram pucken...där ska matchen dödas och vi har som sagt lite tur med Vinnerborg på slutet.
Kommentera