1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581193 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1206535

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
Sällan har jag varit så likgiltig inför en Timråmatch som jag var i början av dagens match. Det kändes bara dött och de första målen var mer ”jaha” än ”jaaa!”. Men allt eftersom matchen led så tändes gnistan. Sista perioden var jag lika nervös som man alltid är i tredje när Timrå har hemmatch. Fyfan! Hoppas inte grannarna hörde vad jag skrek när Hynning bestämde sig för att ge oss lite extra spänning där i slutet…

4 poäng upp till 9:e plats. Får vi in ett par nya killar nu så kan det fan gå ändå. Jag vet att jag säkerligen lurar mig själv nu men ändå, det finns en liten strimma hopp i alla fall. Vi får lite spänning ett tag till tack och lov. För att det verkligen ska gå krävs dock att vi vinner en bortamatch. Vilken som helst, bara vinn borta nångång för helvete! Det går aldrig om vi bara vinner hemma ibland och alltid förlorar borta.

Det cirkulerar en del spelarrykten ser jag. ”Springsteen” har inte gjort något väsen av sig sen han ”lovade” 4 nya killar. Jag är inte förvånad. John Ks mer eller mindre lösa rykte ikväll, kombinerat med det Kerstin_k snappat upp gror däremot lite hopp.

Mikko Louma? Då skriker jag rätt ut. Det vore så jäävla bra. Men stor chans? Nej. Vi kan dock få drömma lite:
Mikko Louma är värvad som offensiv back till Atlant, han ”bara” har producerat 1+6 och det är nog mindre än vad ryssarna väntat sig. Atlant har också haft det halvtungt resultatmässigt. De fick skära ner ordentligt på lagkostnaden från ifjol för att inte konka och har antagligen fortfarande inte så mycket lösa ören i klubbkassan, särskilt inte nu när de trots fjolåret värvade Nicolai Zherdev 3 veckor in på säsongen, halvkaxigt för ett lag som ska snåla liksom. De kanske behöver lätta på det ekonomiska trycket och göra sig av med ett par killar? Verkar inte alls otroligt.

Bremberg? Jaja, även om jag inte tror på det alls så vore det också jackpot. Även om Timrå inte skulle bli bättre med Bremberg i laget så har man i alla fall försökt att värva en bra spelare. En spelare som kanske skulle få igång Anger och som säkerligen skulle kunna styra lite i PP. Men vafan, hur länge ska Bremberg vänta på en klubb? I Timrå känner han ju lite folk i alla fall. Många ryska lag har fyllt sin budget, men visst, får han ett bud på säg en miljon dollar från Avangard så är vi så klart pantade där.

Två nya killar med kvalité imorrn så är vi med igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgården 2009-11-23
RocknRolf2: Själv ser jag kopplingen mellan Luoma och Bremberg mer för att de faktiskt skulle ha spelat i samma lag. Men när det visade sig att Atlant sökte en defensivt skicklig forward så fick man göra sig av med Bremberg. Det visar ungefär hur bra man är på att scouta i Ryssland?!. Vad gäller Louma och hans roll i Atlant kan det mycket väl vara så att Luoma var tänkt att vara den som producerar tillsammans med Bykov får jag anta.

Även om Luoma inte svarat för några mål och endast ett gäng assists så tycker jag det verkar märkligt om man i det här skedet gör sig av med honom. Men efter kvällens fight mellan Atlant och SKA fick Luoma begränsat med istid framförallt i den senare delen av matchen. Så kanske är man inte helt överens, Luoma och ledningen.

Men att han skulle hamna här, nej det har jag väldigt svårt att tro.
Kommentera